Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 14.01.2019 - 08:51  //  aktualizácia: 14.01.2019 - 11:00  //  zobrazené: 1982

Vyhrajme ďalšie Žihadielko!

Pamätáte si ten pocit spolupatričnosti a pýchy, keď sme to spolu dokázali? Spomedzi mnohých miest sme sa stali víťazmi, získali sme krásne detské ihrisko Žihadielko. Je tu šanca prežiť túto radosť opäť. Vyhrajme spolu ďalšie ihrisko Žihadielko!

Hlasujme od dnes 14. januára do konca februára DENNE a na konci napínavej súťaže sa tešme zo spoločného výsledku. Opäť bude možnosť získať v každom hlasovaní až dva body, jeden prostredníctvom hry. Tak ako minulý rok, aj v tomto roku sme sa dostali do kategórie, kde budeme súperiť s mestami, ktoré už aspoň jedno ihrisko získali. Dobrou správou je, že z oslovených 60 samospráv sa do súťaže v tomto roku prihlásilo „len“ 28. Nám to teda dáva väčšiu nádej. Minulý rok sme sa dostali s hlasmi na začiatku do omeškania, ktoré sa neskôr už nedalo dohnať, preto prosím hlasujte od začiatku denne a získavajte aj bonusový hlas z hry.

Do súťaže sme sa prihlásili s dvoma lokalitami, jedna sa nachádza vo Veči, medzi ulicami Slnečná a Rímska. Druhá lokalita je v areáli ZŠ Ľ. Štúra, kde by sa na ihrisko vybudoval prístup zo školy a priamo aj z Parku novorodencov. V prípade úspechu sa definitíva vyberie na základe dohody s Lidlom.

Tak hor sa do hlasovania, držme si palce!

https://zihadielko.lidl.sk/

 

Akékoľvek šírenie tejto správy je beztrestné a považuje sa za dobrý čin vedúci k dosiahnutiu nášho spoločného cieľa :) 

 

(ek)