Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 23.05.2022 - 09:42  //  aktualizácia: 23.05.2022 - 09:51  //  zobrazené: 7830

Stiahnite si šikovnú appku Šaľa o+

Chcete byť v obraze o dianí v Šali, ale nemáte čas vyhľadávať a sledovať informácie na stránke mesta? Unavujú vás komentáre na sociálnej sieti? Tak si jednoducho stiahnite novú, bezplatnú „appku“ Šaľa o+ a buďte v obraze!

Už žiadne zdĺhavé vyhľadávanie a rolovanie na stránke. Informácie prídu rovno za vami. Stačí si stiahnuť aplikáciu, ktorá v týchto dňoch uzrela svetlo sveta a chce vám byť blízka.

AKO TO FUNGUJE?

Jednoducho. Stačí si stiahnuť aplikáciu cez Google Play v prípade smartfónov, cez App Store v prípade iPhonov. Link na aplikáciu nájdete aj na spodku našej webovej stránky alebo tu: https://app.sala.sk/ 

Ak niečo nové pribudne na stránke, automaticky o tom dostanete notifikáciu. Aplikácia je totiž priamo prepojená so stránkou www.sala.sk. Cez appku sa rýchlo a jednoducho dostanete aj ku kontaktom mestského úradu, ale aj k informáciám, ako vybaviť napríklad svadbu. Taktiež môžete cez aplikáciu poslať podnet aj s fotkou. K dispozícii je aj rubrika občianska inzercia, kde môžete ponúkať na predaj alebo na darovanie pre vás už nepotrebné veci. Jednoducho všetko, čo občan potrebuje, má k dispozícii cez túto šikovnú aplikáciu. 

Ešte ste si ju nestiahli? Môžete tak urobiť hneď teraz kliknutím na tento link: https://app.sala.sk/