Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 16.04.2018 - 09:34  //  aktualizácia: 16.04.2018 - 09:55  //  zobrazené: 1957

Súťaž o najkrajšiu predzáhradku a balkón

Milujete kvety a obdivujú vašu predzáhradku aj iní? Pýšite sa kvetnatým balkónom, ktorý žiari medzi ostatnými? Prihláste sa do súťaže o najkrajšiu predzáhradku alebo balkón a vyhrajte napríklad kosačku!

Prichádza najobľúbenejšie obdobie v roku – aspoň čo sa týka možností skrášliť si svoje okolie. Milujete prírodu a radi si kúsok z nej prenášate do svojho najbližšieho okolia? Popýšte sa svojou láskou k prírode a zašlite fotografiu vašej predzáhradky či zakvitnutého balkónu.

Súťaž prebehne v troch kategóriách – najkrajšia predzáhradka rodinného domu, najkrajšia predzáhradka pred bytovkou, najkrajší balkón. Súťažné fotografie môžete zasielať do konca augusta. Posielať ich môžete cez sociálnu sieť Facebook do skupiny Mesto Šaľa do komentáru alebo do súkromnej správy. Taktiež ich môžete zaslať mailom na adresu info@sala.sk alebo branikova@sala.sk. Víťazné predzáhradky budú odmenené hodnotnými darčekmi! Komu sa podarilo vypestovať najkrajšiu predzáhradku či balkón, sa dozviete v druhej polovici septembra.

Fotky v prílohe nie sú z internetu - je to predzáhradka na Okružnej a druhá je vedľa CVČ :) 

 

(ek)