Domov   >  Kino
publikované: 15.04.2024 - 12:12  //  aktualizácia: 15.04.2024 - 13:14  //  zobrazené: 303

Program kina (18.4.-21.4.2024)

Program kina (18.4.-21.4.2024)

 

Štvrtok 18:00 Krotitelia duchov: Mrazivá hrozba- dabovaná verzia

Žáner: Fantasy, Dobrodružný

Strach

Nesmrteľná značka Krotitelia duchov prichádza s ďalším pokračovaním! Callie (Carrie Noon) a Gary (Paul Rudd) sa s deťmi po udalostiach z roku 2021 usadia v New Yorku a naplno sa venujú pomoci tým, ktorých trápia nepríjemní duchovia a prízraky. Keď však mesto uprostred leta náhle zamrzne, je jasné, že noví Krotitelia majú dočinenia s hrozbou, s akou sa ešte nestretli. Rozhodnú sa preto spojiť sily s pôvodnými Krotiteľmi, no ani to tentokrát nemusí stačiť…(ITA film)

 

Štvrtok 20:00 Spiaci účet

Žáner: Romantický, Dráma

Násilie

Problémy mladých manželov môže vyriešiť nečakane objavené dedičstvo. Pátrajú po jeho podozrivom pôvode a odkrývajú temné tajomstvo starých rodičov. Pokušenie zbohatnúť je veľké. Vezmú na seba s dedičstvom aj vinu, ktorá mala zostať utajená? (Continental film)

 

Piatok 17:30 Ako zachrániť draka

Žáner: Animovaný

Strach

V starovekej Číne boli draci a ľudia priateľmi, ale ľudská chamtivosť ukončila ich spojenectvo a tieto čarovné stvorenia sa stali korisťou. Posledného z nich teraz drží v zajatí krutý cisár. Jedného dňa drakovi prinesie jedlo malá sirota menom Ping a čoskoro sa ukáže, že ona je tou vyvolenou, ktorá jediná ho môže zachrániť. Títo nepravdepodobní spojenci sa musia naučiť pomáhať si a chápať jeden druhého. Na ich ceste za slobodou ich prenasleduje zlý čarodejník a lovec drakov. Aby prežili a Ping splnila svoje poslanie, musí nájsť odvahu a magickú silu, o ktorej doteraz nevedela. Už nemôže byť tým bojazlivým, plachým sirotou, akým bývala kedysi. Teraz je skutočnou hrdinkou, ktorá musí zachrániť draka. (Forum film)

 

Piatok 20:00 Abigail (POZOR! 18+)

Žáner: Horor

Násilie

Vulgarizmy

Strach

Na to, aby skupina potenciálnych zločincov získala výkupné vo výške 50 miliónov dolárov stačí jediné. Uniesť a počas jednej noci postrážiť 12-ročnú baletku, dcéru vplyvného predstaviteľa podsvetia. V izolovanom sídle sa únoscovia začnú jeden po druhom strácať a s narastajúcim zdesením zistia, že rozhodne nestrážia ,, obyčajné dievčatko,,. (Cinemart)

 

Nedeľa 16:00 Domáce príšerky

Žáner: Animovaný

Strach

Vedeli ste, že vo vašom dome žije niekto bez toho, aby ste ho videli? Elfinovia sú malé chlpaté príšerky, ktoré udržiavajú v každom dome pokoj a harmóniu. Ich úlohou je premeniť váš dom na domov. Finnick nie je ako všetci ostatní Elfinovia. Zdá sa, že z každého, kto sa nasťahuje do jeho domu, si len robí žarty a snaží sa ich z domu vyhnať. Všetko sa ale zmení, keď sa do domu príde Christine s jej rodinou, ktorá Finnicka odhalí. Keď sa ale v meste začnú diať čudné veci, Finnick a Christine, ktorí sú tak odlišní, sa budú musieť spojiť a spolupracovať, aby vyriešili všetky záhady a zachránili mesto! (Continental film)

 

Nedeľa 17:45 Smršť

Žáner: Thriller, Mysteriózny

Násilie

Strach

Hlavným hrdinom filmového príbehu je forenzný psychológ Martin Lang (Tomáš Maštalír), ktorý prichádza spolu s manželkou Pawlou (Anna Geislerová) do kúpeľov v horách. Ďaleko od civilizácie si chcú oddýchnuť a pokúšajú sa zachrániť vzťah. Prechádzajú vážnou partnerskou krízou, ktorá pramení z hlboko ukrytej traumy, a tento pobyt je pre nich ultimátom – buď svoje problémy prekonajú, alebo sa každý vyberie vlastnou cestou. Kolobeh rutinných dní však naruší príchod tajomnej zásielky – balíka s dôkazovým materiálom z vyšetrovania tragického prípadu. Odosielateľom je Langov kolega, psychológ. Ten od neho potrebuje pomoc v prípade známom ako „jazda smrti“, na konci ktorého boli štyria mŕtvi. Lang sa spočiatku zdráha, ale postupne podľahne neznámej sile, ktorá ho k prípadu priťahuje. Filip Veselovský, jeho kamarátka Nina a jej partner, policajt Gabo v jeden večer nastúpili do auta. Po jazde, ktorej trasa nedávala zmysel, auto zastalo na pumpe. Nina natankovala a jeden z mužov ju zastrelil. Šofér okamžite vyrazil smerom do lesov a po chvíli v plnej rýchlosti prešiel do protismeru a zrazil sa s protiidúcim autom. Ľudia v ňom boli na mieste mŕtvi rovnako ako Gabo. Ten však zomrel ešte predtým, guľkou do hlavy. Veselovský vyviazol s ťažkými zraneniami a teraz čelí obvineniu z viacerých trestných činov vrátane vraždy. Hrozí mu dvadsaťpäť rokov vo väzení, ale on tvrdí, že je nevinný. Snaží sa vyšetrovateľov presvedčiť, že bol k tomu prinútený a vinu a na tomto zločine nesie halný vietor.. (Bontonfilm)

 

Nedeľa 20:00 Prvé znamenie: Prichádza Satan! (POZOR! 18+)

Žáner: Horor

Násilie

Strach

Diskriminácia

Keď mladú Američanku pošlú do Ríma, aby slúžila Cirkvi, stretne sa s temnotou, ktorá ju prinúti spochybniť vlastnú vieru, a odhalí desivé sprisahanie, ktoré, ako dúfa, prinesie zrod vteleného zla. (Cinemart)

Sledujte: 

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/