Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 06.07.2016 - 09:28  //  aktualizácia: 06.07.2016 - 09:36  //  zobrazené: 2638

Prestrihnime pásku na Žihadielku spolu!

Máte už program na sobotu? Ak nie, máme pre Vás skvelý tip! Šaľanmi vybojované detské ihrisko Žihadielko slávnostne otvoríme už túto sobotu 9. júla o 10-tej hodine! Pásku na novučičkom detskom ihrisku prestrihnú práve deti zo Šale! Oslávme to spolu, stretnime sa vo vnútrobloku SNP, Vajanského, Nešporova!

O zábavu sa postarajú moderátori, trpaslíci z RTVS, divadelníci, chýbať nebudú súťaže, skákací hrad, trampolína, maľovanie na tvár, fotostena s Majou a dobroty. Naše nové ihrisko doletí pokrstiť aj Včielka Maja! Program sa začína o 10-tej, potrvá celý deň, až do 18-tej hodiny.

Plochu na výstavbu detského ihriska odovzdalo mesto spoločnosti 21. júna. Práce idú podľa plánov a tak ako nám zástupcovia spoločnosti Lidl sľúbili, ihrisko bude hotové tento týždeň. Spoločnosť postaví na Slovensku takéto ihrisko v 10-tich mestách. My, Šaľania sme za ihrisko bojovali statočne, v priebehu súťaže sme odoslali 134 326 hlasov!

 

Ak by ste chceli počas dňa zmeniť trocha tému a pozrieť si niečo drsnejšie, na svoje si prídete v priestoroch amfiteátra. Siláci a siláčky ukážu širokej verejnosti, čo je v ich silách a to doslova. Predvedú sa od 13.30 hod.