Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 09.08.2017 - 13:01  //  aktualizácia: 09.08.2017 - 13:33  //  zobrazené: 2016

Postaral sa o naše poníky

V Babičkinom dvore v nemocničnom parku máme už poníky, sliepky, kozičky, aj zajačikov. V uplynulom týždni sa mesto postaralo o tie najväčšie zvieratká, poníkov Maťa a Rolanda.

Smelých poníkov navštívil skúsený podkúvač kopýt Václav Bergendi. Rohovina kopýt poníkom neustále dorastá a pre zachovanie správneho tvaru kopyta je nevyhnutná jeho pravidelná korektúra aspoň každé 3 mesiace. Našim poníkom sa tak teraz po výbehu behá ešte s väčšou radosťou.

Príjemnejšie bude aj občanom mesta, ktorí sa rozhodnú v nemocničnom parku stráviť teplé dni. Už čoskoro pribudnú prenosné toalety a po odsúhlasení Nitrianskym samosprávnym krajom aj pitná fontánka. Zámerom mesta bolo pretvoriť nemocničný park na ideálne miesto na oddych a relax rodín. Tí najmenší sa môžu zahrať na atraktívnom detskom ihrisku a spoznať zvieratká z dvorov našich starých rodičov, staršie deti si s rodičmi môžu zahrať stolný tenis na dvoch pingpongových stoloch, občerstvenie si môžu rozložiť na piknikových stoloch. A to určite nie je všetko, o každej ďalšej novinke Vás budeme informovať.

(alx)

Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/