Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 24.10.2017 - 14:36  //  aktualizácia: 26.10.2017 - 18:35  //  zobrazené: 1103

Poslanci nezasadnú v mestskom úrade

Ak sa rozhodnete zúčastniť sa na štvrtkovom zasadnutí poslancov, vedzte, že miestom októbrového zasadnutia nebude budova mestského úradu. Keďže sa Šaľa pripravuje na rekonštrukciu úradu, zasadnutie sa bude konať v náhradných priestoroch. Denné centrum seniorov na Hornej ulici sa od 14-tej hodiny dočasne zmení na rokovaciu sálu.

Mestské zastupiteľstvo zasadne tento štvrtok v tradičnom čase o 14-tej hodine. Netradičné bude ale miesto zasadnutia poslancov. Dôvodom je príprava na rekonštrukciu budovy mestského úradu. Mestský úrad bude „fungovať“ najbližšie dni bežným spôsobom, avšak technika potrebná na zasadnutie zastupiteľstva je už presťahovaná, napríklad hlasovacie zariadenia sú už nainštalované v dennom centre.

Na zasadnutí zastupiteľstva sa očakáva aj návšteva viacerých vzácnych hostí. V úvode zasadnutia budú mať priestor zástupcovia z krajského parlamentu za náš okres. Poslanci VÚC Martin Alföldi, Zsolt Baranyai, Gyula Borsányi a Štefan Jancsó dostali pozvanie na zastupiteľstvo, aby povedali viac o výsledkoch práce a ďalších plánoch v krajskom parlamente. Účasť prisľúbil aj predseda Nitrianskeho kraja Milan Belica. Najnovšie informácie ohľadne obchvatu by mal prísť povedať minister dopravy Árpád Érsek.

Na zasadnutí je vítaná aj verejnosť! Adresa Denného centra č.1 na Hornej ulici č. 1952/11.

Program nájdete tu:

http://sala.sk/clanok/8-zasadnutie-mestskeho-zastupitelstva-v-sali-v-roku-2017

 

(ek)

 

 Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/