Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 24.11.2016 - 10:50  //  aktualizácia: 24.11.2016 - 13:47  //  zobrazené: 1141

Podnety (nielen) na sociálnych sieťach

Vážení občania,

nakoľko má mesto k dispozícii oficiálny facebookový profil a predovšetkým skupinu Mesto ŠAĽA, rozhodli sme sa jej funkčnosť využiť na maximum. Všetky dôležité podnety, pripomienky a otázky budeme zverejňovať v našej skupine.

Našim cieľom ale samozrejme nie je nahradiť iné facebookové skupiny, ktoré slúžia aj mnohým iným účelom a ich fungovanie je opodstatnené. V skupine Mesto ŠAĽA teraz nájdete len všetky oficiálne informácie, články, odpovede na Vaše komentáre, pripomienky alebo návrhy. Čokoľvek dôležité sa bude diať, to budeme zdieľať a informovať o tom všetkých občanov. Našim cieľom je mať relevantné informácie a odpovede od kompetentných na jednom mieste. Veríme, že takýmto spôsobom budeme k Vám, občanom tohto mesta bližšie a komplexnosť zdieľaných infomácií Vám mnohokrát pomôže.

Tie najdôležitejšie podnety budeme zároveň zverejňovať aj tu, na oficiálnom webe mesta www.sala.sk. Budeme radi, ak sa obrátite priamo na nás a môžeme Vám tak omnoho rýchlejšie pomôcť. K dispozícii máte stále aj e-mailovú adresu pytamsamsu@sala.sk.

 

Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/