Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 21.05.2018 - 11:49  //  aktualizácia: 21.05.2018 - 13:17  //  zobrazené: 1703

Obleč si svoje dieťa

Štyri deti zo Šale, ktoré sú v ťažkej životnej situácii, budú mať bohatšie leto o množstvo zážitkov. Postará sa o to Detská organizácia Fénix, o.z. Pomôcť ale môžete aj vy.

Aj tento rok DO FÉNIX posiela do letného tábora OZ Štvorlístok deťom šesťdesiat svojich členov. Šesťdesiat detí, ktoré mali tú smolu, že sa nenarodili  solventným a starostlivým rodičom.  Šesťdesiat  detí, ktoré za svoj krátky život zažili viac zlého ako dobrého a nikto  z nás by to s nimi nemenil.

Okrem zaujímavého programu, ktorého cieľom je pomôcť deťom zabudnúť na ťažké a smutné chvíle, sa chcú organizátori postarať  o deti aj po materiálnej stránke (kúpou nového oblečenia, obuvi, darovaním hygienických a školských potrieb a pod.).

Na príprave a organizácii tábora sa podieľajú takmer tri stovky dobrovoľníkov z radov lekárov, psychológov, príslušníkov polície či hasičského zboru, umelcov, desiatky podnikateľov, a to vo svojom voľnom čase a bez nároku na akúkoľvek odmenu.

 

Pomôcť môžete aj vy. Zapojte sa do projektu OBLEČ si svoje dieťa!!!

Či už prídete osobne a nakúpite oblečenie spolu s obdarovaným,  alebo nám pomôžete finančnou čiastkou a my sa o nákup postaráme, budeme vám nesmierne vďační.

 

Prikladáme  list od nášho podpredsedu, moderátora TV Markíza , zakladateľa  OZ Štvorlístok deťom a hlavného vedúceho tohto tábora  Patrika Hermana .

 

A na záver pre potešenie pripájame link na krátke video z minuloročného tábora: https://www.youtube.com/watch?v=5YBv7ybIQyY

 

Kontakt:

Mgr. Eva Pintérová

predsedníčka / Chairperson

Detská organizácia FÉNIX, o.z. / Children Organisation FENIX, c.a.

Račianska 72

830 03 Bratislava

Slovak republic

 

mobile: 00421 918 486 034
tel. / fax: +421 2 44 636 371
email: fenix@do-fenix.sk
web: www.do-fenix.sk

 

Prílohy