Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 19.06.2017 - 12:27  //  aktualizácia: 19.06.2017 - 13:47  //  zobrazené: 1779

Na Šalianskom jarmoku krstíme novú knihu o meste

Tohtoročný Šaliansky jarmok začína už tento piatok 23. júna o 14:00 na Amfiteátri v Šali. Po vystúpení našich detičiek zo ZŠ Ľ. Štúra sa predstavia TelČísla z nášho českého družobného mesta Telč. Následne primátor mesta Šaľa Jozef Belický slávnostne otvorí Šaliansky jarmok. Súčasťou otvorenia je aj prekvapenie v podobe krstu novej knihy o našom meste! Krstu a otvorenia sa zúčastnia dokonca aj predstavitelia všetkých našich partnerských miest: spomenutý Telč (Česko), Mohyliv – Podolskyj (Ukrajina), Kuhmo (Fínsko), Konskie (Poľsko), Oroszlányi (Maďarsko)

Všetkých týmto srdečne pozývame a dúfame, že sa stanete súčasťou krstu a novú knihu uvidíte medzi prvými. Pozvanými hosťami budú aj všetci tí, ktorí svojimi fotografiami prispeli k vzniku tejto obrazovo-písanej publikácie. Zažite túto jedinečnú atmosféru s nami už tento piatok na šalianskom amfiteátri!

(alx)

Kompletný program Šalianskeho jarmoku nájdete tu: http://sala.sk/clanok/do-mesta-pride-vidiek

Titulné foto: fotograf mesta Juraj Kovács

 Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/