Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 07.06.2016 - 15:50  //  aktualizácia: 07.06.2016 - 15:57  //  zobrazené: 2869

Mestskí policajti riešili hada, aj podnapitých ľudí

Poskytovanie erotických služieb, nepovolené zbierky, rušenie nočného kľudu a samozrejme neposlušní ľudia bez domova a vodiči na našich cestách. Mestskí policajti sa v máji naozaj nenudili.

Priestupkov z rôznych oblastí života evidujú naši policajti takmer 450. Udelili celkovo 141 blokových pokút v sume 1 421 eur. Približne polovicu priestupkov majú na svedomí vodiči – zákon o cestnej premávke porušili v 239-tich prípadoch.

Našim strážcom zákonov sa v rámci výkonu služby podarilo dostať späť k majiteľovi aj troch zatúlaných psov. Ťažšie to už ale mali s ľuďmi, ktorí zväčša v podnapitom stave zaspali na verejnom priestranstve alebo pred ľuďmi „vyvádzali“. Policajti mali takmer tridsať takýchto prípadov. Drobnej krádeži sa im podarilo zabrániť dvakrát. Viacerí „hluchonemí“ sa snažili od ľudí vymámiť peniaze v nepovolenej zbierke. Našim policajtom sa v máji podarilo odhaliť dve falošné zbierky. „Kšeft“ prerušili policajti aj dvom ženám, ktoré ponúkali erotické služby na Hlavnej ulici. Ničím výnimočným nie je ani rušenie nočného kľudu. Počas jednej noci, 28. mája privolali policajtov až k štyrom prípadom – na Jazernej, Topoľovej, Štúrovej a Cintorínskej ulici. Kuriózny prípad nahlásili našim policajtom 24. mája. Výjazd mali k hadovi, ktorý „býval“ v byte na Nešporovej ulici. Zviera skončilo v rukách policajtov a jeho 29-ročný majiteľ dostal pokutu.