Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 27.10.2017 - 12:00  //  aktualizácia: 14.11.2017 - 09:42  //  zobrazené: 1114

Malý darček pre kozičky

Babičkin dvor v nemocničnom parku je opäť o niečo bohatší. Tentokrát však nie o živý tvor. Kamenné balvany, ktoré mesto dostalo do daru, poteší najmä kozičky. 

V piatok priviezli do nemocničného parku niekoľko balvanov. Slúžiť budú najmä obyvateľom Babičkinho dvora, kozičkám. Radi sa totiž šplhajú a skáču po skalách. Radosť z ich radosti však určite budú mať aj najmenší návštevníci Babičkinho dvora. Dobrou správou je aj to, že malá atrakcia mesto nestála nič - balvany totiž priniesli priamo z kameňolomu ako dar. "Ďakujeme aj Szilárdovi a Beatke Hollocsyovým, ktorí nám tento dar sprostredkovali," dodal primátor Jozef Belický.

Balvany ešte nie sú na svojom mieste, mesto na to potrebuje techniku. Zatiaľ budú označené páskou so zákazom vstupu. Aby sa nikomu nič nestalo, prosíme rodičov o zvýšenú opatrnosť a aby nedovolili svojim ratolestiam skákať po balvanoch. 

 

(ek, foto: G. Braníková)

 

 Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/