Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 24.11.2016 - 19:04  //  aktualizácia: 24.11.2016 - 21:21  //  zobrazené: 1682

Majstrovský Erik Varga si v Šali prevzal ocenenie

Dvojnásobného majstra sveta v trape spoznávajú ľudia po celom Slovensku. Meno Erik Varga je známe aj každému Šaľanovi. Rodák zo Šale dnes 24. novembra zavítal na mestský úrad.

Za svoje vynikajúce výsledky bol minulý rok nominovaný na cenu mesta. A tá mu bola aj opodstatnene udelená. Cenu mesta Šaľa za rok 2015 si Ing. Erik Varga prevzal za svoje vynikajúce výsledky a úspešnú reprezentáciu nášho mesta a Slovenska v športovej streľbe.

Erika sme všetci podporovali na olympiáde v Riu a práve aj náročná príprava na ňu bola jedným z dôvodov, prečo si ocenenie prevzal po takej dobe. Napriek tomu bol náš úspešný športovec úprimne dojatý a šťastný. Ako sa sám vyjadril, ocenenie a už len to, že sme si na neho v jeho rodnom meste spomenuli, ho veľmi prekvapilo a nesmierne si to váži. Tvrdý športový strelec nám ukázal pokoru, úprimnú vďačnosť aj svoju veselú povahu. Rozhovor s ním bol pre primátora Jozefa Belického veľkým prínosom.

Sme radi, že máme v Šali množstvo úspešných, múdrych a šikovných ľudí, dôkazom je aj každoročné náročné rozhodovanie o cenách mesta Šaľa.

 

(alx)

 

Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/

  • Primátor Jozef Belický a Erik Varga s ocenením
  • Erik Varga podpisuje kroniku mesta