Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 22.01.2013 - 11:47  //  aktualizácia: 22.01.2013 - 11:48  //  zobrazené: 2227

Dni otvorených dverí „UČÍME SA HROU“ na ZŠ Bernolákova ul.č.1, Šaľa

Dni otvorených dverí sme pripravili pre našich kamarátov a ich rodičov zo 7. a 8. triedy MŠ Hollého v Šali.
V októbri sme sa spolu zabavili na prekážkovej dráhe, pri smajlíkovom bowlingu, zatancovali sme si spolu balónový tanec, skúsili sme hod do plechoviek, ťahanie cukríka i hru fúkaná a traf ma. V novembri  sme  predstavili osobitosti  nášho Školského vzdelávacieho programu: Učíme sa hrou. Zahrali sme si florbal, posúvali sme sa ako figúrky po šachovnici a počúvali sme deti z 2.triedy ako hrajú na flautách.
December bol v znamení Stridžích dní, Mikuláša a osláv prekrásnych sviatkov Vianoc. V „perníkovom lese“ so sladkosťou v košíku privítal škôlkarov Mikuláš s anjelom a čertíkmi. Pri perníkovej chalúpke si všetci zatancovali „Stridžiu Zumbu“, ktorú precvičovala vynikajúca inštruktorka Zumby, teta Mirka. Striga Gertrúda a Hortenzia netancovali. Maškrtili na perníkoch. Keď videli ako to ostatným ide, nechceli sa dať zahanbiť a pridali sa. Malé čarodejnice v tvorivých dielňach naučili škôlkarov zhotoviť vločku, anjela a stromček.

Perníkový les i malé prekvapenie čaká všetky deti na zápise do 1.ročníka, ktorý sa uskutoční 21., 22. a 23. januára 2013 od 13 00 do 17 00 h. v budove našej školy.

Tešíme sa na Vás.
Žiaci a učitelia ZŠ Bernolákova ul.č.1, Šaľa.