Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 19.05.2016 - 10:03  //  aktualizácia: 20.05.2016 - 13:01  //  zobrazené: 2006

Cyklisti sa vyberú spolu na Kaskády

AKTUALIZOVANÉ:

BATMAN vyzýva všetkých šalianskych cyklistov, aby sa k nemu pridali a spoločne vyrazili na Kaskády túto sobotu 21. mája o 15:30 hod. spred Msú Šaľa!!!

------------------------------------------------------

OZ MAS Galanta pozýva Šaľanov túto sobotu na spontánnu cyklojazdu, ktorej súčasťou bude malá brigáda a príjemne prežité popoludnie na Kaskádach.

Do podujatia Do práce na bicykli sa zapojilo zo Šale 10 tímov. V Seredi je tímov 14 a v Galante sa registrovalo až 44 skupín! Obe naše susedné mestá sa do celoslovenskej akcie zapájajú už niekoľkýkrát. Aj vďaka tomu sa v Galante a Seredi vytvorila skupina miestnych cyklistov. Teraz vznikla iniciatíva, aby sme sa k nim pridali aj my, Šaľania. Samozrejme nie je podmienkou byť v tíme "Do práce na bicykli", úplne stačí, ak sa radi bicyklujete.

Skupina cyklistov sa stretne túto sobotu v Galante pri športovej hale o 16-tej hodine. Koordinovane by sa mali všetci spolu vybrať smerom na Kaskády, cestou však urobia dobrú vec – pozbierajú odpadky do vriec pri artézskej studni. Pokračujúc v ceste vyvrcholí stretnutie na Kaskádach príjemným popoludním, zoznámením sa s ďalšími fanúšikmi cyklistiky.  

Význam spočíva najmä v tom, že sa podporovatelia tohto športu spoznajú aj inak ako len cez sociálnu sieť. Možno práve tu si nájdete „parťáka“ na bikeovanie. V prípade detí je nutný sprievod rodiča.

P. S.: Nezabudnite na prilbu!

 

(EK, zdroj: OZ Mas Galanta - https://www.facebook.com/events/1021889351230108/)

  • tím: Vuchťaci,  zdroj: Facebook, Šaľa tvoje mesto
  • ilustračná foto, zdroj: Facebook, OZ Mas Galanta
  • tím: Saganovky (tím Mestského úradu v Šali)
  • tím: Školské zvončeky (tím zo ZŠ J. Murgaša v Šali), zdroj: Facebook, Šaľa tvoje mesto