Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 03.06.2016 - 11:31  //  aktualizácia: 03.06.2016 - 13:22  //  zobrazené: 1855

Cestu opravili a na parkovisku namaľujú čiary

Dobrá správa pre vodičov na oboch stranách Váhu - pri domove dôchodcov opravili cestu a na parkovisku vo Veči pribudnú čiary.

Počas prekládky kanalizačného potrubia pri domove dôchodcov bolo treba narušiť aj cestu. Provizórne riešená miestna komunikácia spôsobovala vrásky na čele vodičom, ktorí tadiaľ prechádzali. Dobrou správou je, že cestu vo štvrtok opravili. Príjemnejší je už aj vstup do budovy zariadenia. Pred vchodom pre peších i autá pribudla pred niekoľkými týždňami zámková dlažba.

 

V uplynulých dňoch nás cez sociálnu sieť oslovil obyvateľ mestskej časti Veča. Žiadal o vyznačenie parkovacích miest namaľovaním čiar. Ide o parkovisko na Hollého ulici pri COV. Mesto tejto žiadosti vyhovie onedlho. V súčasnosti prebiehajú ďalšie dôležité práce na miestnych komunikáciách a maľovaniu čiar nepraje ani premenlivé, daždivé počasie. Počas letných prázdnin bude zrejme jednoduchšie parkovisko vyprázdniť, kým sa čiary namaľujú a uschnú. Čiary teda plánuje mesto namaľovať počas letných prázdnin.

  • takáto zámková dlažba je pred vstupom do budovy pre peších i autá