Domov   >  Kultúra
publikované: 03.05.2023 - 12:58  //  aktualizácia: 03.05.2023 - 13:25  //  zobrazené: 725

Autorská výstava fotografií Robert Pákozdy

V MOJOM SVETE

Fotoklub Terra Wag Šaľa v spolupráci s KS Večierka organizuje ďalšiu autorskú výstavu fotografií. Výstava s názvom "V MOJOM SVETE" je pre verejnosť otvorená v termíne od 24.4.2023 do 19.5.2023 v pracovných dňoch od 9 do 17 hod. v priestoroch Kultúrneho strediska Večierka Šaľa. 

Niečo málo o autorovi vystavených fotografií:

Autor Robert Pákozdy sa považuje hlavne za krajinkárskeho fotografa, keďže je jeho veľkou záľubou turistika. Čoraz častejšie však objavuje čaro portrétu.

Prvé pokusy s fotografovaním datuje od začiatku svojej dospelosti, keď si kúpil prvú zrkadlovku a začal experimentovať s vyvolávaním fotografií. Fotografovaniu sa však zo začiatku venoval len príležitostne. 

Za svoj najdôležitejší míľnik považuje rok 2019, keď si zaobstaral svoju prvú digitálnu zrkadlovku a fotografovaniu sa začal venovať naplno. V tomto roku sa stal tiež členom Klubu fotografov Terra Wag pri MsKs Večierka, kde našiel príjemný kolektív s rovnakou záľubou.

Malá ochutnávka výstavy: 

Viac však o výstave nebudeme prezrádzať. Spravte si trochu voľného času a naštívte výstavu aj Vy. 

V priestoroch KS Večierka tiež prebieha súťaž o jednu z vystavovaných fotografií. Po zahlasovaní máte možnosť prostredníctvom žrebovania získať Vašu obľúbenú fotografiu. wink