Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 24.09.2014 - 15:19  //  aktualizácia: 24.09.2014 - 15:21  //  zobrazené: 1166

Rodina bez cigariet III. ročník

Občianske združenie Rodina a spoločnosť organizuje pre školský rok 2014/2015 ďalší ročník výtvarnej súťaže: Rodina bez cigariet III. ročník.

Úlohou je vytvoriť výtvarnú prácu zameranú na nasledovné témy:

            - zdravý životný štýl

            - prezentovať negatívny postoj k fajčeniu resp. k iným návykovým látkam

            V tomto ročníku sme okrem internetovej súťaže pre celé Slovensko, kde sa víťaz vyberá na základe internetového hlasovania pridali ďalšiu kategóriu : celoslovenská výtvarná súťaž pre žiakov základných škôl a ZUŠ, kde o víťazovi rozhoduje odborná porota zložená z členov klubu Skalických výtvarníkov. Víťazné práce z prvých dvoch ročníkov súťaže, ktoré táto porota vybrala si môžte pozrieť na webových stránkach: www.rodinabezcigariet.sk v ponuke archív. Hlavná cena v tejto umeleckej kategórii je značkový tablet v hodnote 100 eur.

            O 3 smartfóny s populárnym operačným systémom android sa bude bojovať v IV. kategórii : internetová súťaž projektu Rodina bez cigariet III. ročník. Po krátkom registrovaní na webových stránkach www.rodinabezcigariet.sk , môžu používatelia poslať svoju výtvarnú prácu do súťaže cez predvolený formulár, alebo môžu hlasovať za víťaza súťaže. Pre hromadné posielanie obrázkov pre ZUŠ, alebo základné školy je možnosť odoslať práce na e-mail združenia. Súťažné príspevky si môžu používatelia facebooku pozrieť aj na našom profile: www.facebook.com/RodinaBezCigariet .

Presné pravidlá súťaže a bližšie informácie o súťaži si záujemci môžu pozrieť na našich webových stránkach, alebo na facebookovom profile.

            Naším cieľom je propagovať Národnú protidrogovú stratégiu Slovenskej republiky a poukázať na závažný spoločenský problém užívania návykových látok medzi čoraz mladšiu skupinou detí.

Realizované s finančnou podporou Ministerstva zdravotníctva SR – v rámci účelovej dotácie na podporu protidrogových aktivít pre rok 2014