Domov   >  Kino
publikované: 21.06.2024 - 08:17  //  aktualizácia: 21.06.2024 - 08:46  //  zobrazené: 254

Program kina (21.6.-23.6.2024)

Program kina

Piatok 18:00 Lassie: Nové dobrodružstvo

Žáner: Rodinný

Najslávnejšia kólia sveta sa konečne vracia na plátno! A ako inak než s jej verným parťákom Floriánom po boku. Ale nielen s ním. V novom dobrodružstve ich okrem nových dvojnohých aj štvornohých priateľov čaká poriadne nebezpečná úloha – musí vypátrať, kto stojí za záhadnými únosmi psov, medzi ktorými je aj ich kamarátka, malá Jack Russell teriérka Pippa. Je tu napínavý pohľad pre celú rodinu a nezabudnuteľný filmový zážitok pre všetkých malých i veľkých milovníkov psov. Lassie sa vydáva na záchrannú misiu so svojím najlepším kamarátom Floriánom a ich novými priateľmi Kleou a Henrim. Tentoraz sú odvaha a dôvtip dlhosrstej kólie obzvlášť potrebné, treba totiž prísť na kĺb čudnému miznutiu niekoľkých čistokrvných psov a prekabátiť dvojicu obzvlášť prefíkaných zloduchov. Konečne prázdniny! Tento rok ich Florián odmieta stráviť bez svojej milovanej Lassie a urobí pre to čokoľvek. Aj keby to znamenalo vymeniť dovolenku s rodičmi na Kanárskych ostrovoch za leto na statku v Južnom Tirolsku s tetou Cosimou, jej zverencami, súrodencami Kleou a Henrim, a Jack Russell teriérkou Pippou. Keď sa Florián, Kleo a Henri dopočujú, že v okolí záhadne miznú psy, dosť ich to znepokojí a začnú sa o Lassie a Pippu báť. A krátko nato sa ich najčernejšie obavy vyplnia! Niekto sa totiž vláme do domu tety Cosimy a Pippu ukradne! A tak je okamžite rozhodnuté. Všetci traja kamaráti sa spoločne s Lassie vydávajú chytiť zlodeja a zachrániť nielen malú Jack Russell teriérku, ale aj všetky ďalšie unesené psy. Nové dobrodružstvo sa začína! (Bontonfilm)

 

Piatok 20:00 Motorkári

Žáner: Dráma

Film o vzostupe motorkárskeho klubu na americkom Stredozápade. Zo skupiny priateľov okolo motoriek sa stáva gang, ktorý ohrozuje životy svojich pôvodných členov.  (Cinemart)

 

Sobota 17:30 V hlave 2

Žáner: Animovaný, Rozprávka

Pokračovanie mimoriadne obľúbeného a úspešného animovaného rodinného filmu V HLAVE od študiá Disney a Pixar “VHLAVE 2” sa vracia opäť do mysle tentokrát už čerstvej tínedžerky Riley a to práve v čase, keď ústredie prechádza náhlou demoláciou, aby uvoľnilo miesto pre niečo úplne nečakané. Film V hlave 2 prináša Veľké zmeny – Nové Emócie! Radosť, Smútok, Hnev, Strach a Znechutenie, ktoré podľa všetkého dlho úspešne fungovali, si nie sú isté, ako sa majú cítiť, keď sa objaví Úzkosť. A zdá sa, že nie je sama. Film V HLAVE 2 prichádza do kín 13. júna 2024. (Cinemart)

 

Sobota 20:00 Bad Boys: Na život a na smrť

Žáner: Akcia, Krimi, Komédia

V pokračovaní kultovej akčnej krimi-komediálnej série sa detektívi Mike Lowry (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) snažia očistiť meno ich zosnulého kapitána. Dôkazy, že počas kariéry spolupracoval s drogovými kartelmi, sú nezvratné, no Mike a Marcus tomu odmietajú veriť a rozhodnú sa pátrať na vlastnú päsť, aby očistili jeho meno. Ocitajú sa tak na úteku ako pred vlastnými kolegami, tak pred nebezpečnými zločincami. (ITA film)

 

Nedeľa 20:00 Sliediči

Žáner: Horor

Mina (Dakota Fanning), 28-ročná umelkyňa, uviazne v rozľahlom, nedotknutom lese v západnom Írsku. Keď nájde úkryt, nevedomky sa dostane do pasce po boku troch cudzincov, ktorých každú noc prenasledujú tajomné tvory. (Continental film)

 

Sledujte:

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/