Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 03.09.2021 - 11:39  //  aktualizácia: 03.09.2021 - 11:45  //  zobrazené: 1912

Veľká rekonštrukcia ciest je v plnom prúde

Frézovačka a finišér – stroje, ktoré v týchto dňoch určite stretnete na uliciach SNP, Jesenského a Krátkej. Veľká rekonštrukcia miestnych komunikácií je v plnom prúde.

Cesta známa ako „tankodrom“, smerom na stanicu, sa stane pomaly minulosťou. Sfrézovanú vozovku v piatok čistili a už o pár dní sa budete môcť prejsť svojimi autami po novučičkej asfaltovej ceste. Medzitým sa fréza presunula na vedľajšiu Ulicu Jesenského, vedľa cintorína. „Tu budeme robiť v piatok vyrovnávacie práce, čo je vlastne prvá vrstva. Práce nám trochu komplikuje množstvo kanalizačných vpustí,“ priblížil vedúci stavebných prác. Fréza sa celý deň nezastavila - starú, popraskanú cestu odstraňovala aj v ďalšej časti Ulice Jesenkého, smerom na Krátku ulicu. V piatok popoludní alebo v pondelok sa stroj presunie na Krátku ulicu, k základnej škole. Aj touto cestou prosíme majiteľov áut, aby so svojimi autami neparkovali na miestach, kde budú prebiehať rekonštrukčné práce.

Veľká rekonštrukcia miestnych komunikácií, kedy dostanú nový vzhľad cesty na 17-tich uliciach, bude pokračovať. O ďalšom postupe vás budeme priebežne informovať.

 

(ek)