Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 02.12.2019 - 09:51  //  aktualizácia: 02.12.2019 - 09:53  //  zobrazené: 1192

Večianske vianočné trhy začínajú už tento štvrtok

V nedeľu nám začala prvá adventná nedeľa a aj Šaľa sa už nemôže dočkať najkrajších sviatkov v roku. Tento týždeň nás v našom meste čaká zaujímavý a bohatý vianočný program.

Vo štvrtok 5. decembra 2019 začínajú v Pribinovom parku Večianske vianočné trhy, ktoré potrvajú do nedele 8. decembra 2019. Pochutnať si budete môcť na rôznych vianočných špecialitkách ako sú varené vínko, horúca čokoláda, medovina, oblátky, cigánska pečienka a mnohé ďalšie produkty. Sortiment bude veľmi bohatý aj na balóny a hračky pre deti.

Okrem stánkov nás samozrejme čaká aj bohatý kultúrny program. Ten začne už vo štvrtok o 15.00 hod. príchodom Mikuláša. Detičky sa v tento deň môžu tešiť aj na detskú diskotéku a dospelých poteší živá hudba v podaní Muziker DUO RUDI. V piatok, sobotu a nedeľu sa nám predstavia šalianske detičky, Šalianska dychovka, DFS Šaľanček a mnohí ďalší. Pevne veríme, že každý jeden Večan, Šaľan a návštevník mesta zažije nezabudnuteľnú vianočnú atmosféru. V Šali sa Vianočné trhy budú konať od 11. decembra 2019. Počas najbližších dní o nich budeme ešte verejnosť informovať.

V prílohe nájdete presný program Večianskych vianočných trhov.

(DH)