Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 08.09.2021 - 13:53  //  aktualizácia: 08.09.2021 - 14:57  //  zobrazené: 1488

V piatok cez Vajanského ulicu autom neprejdete

Rekonštrukcia našich ciest prebieha skvelým tempom. Šikovných pracovníkov nájdete v teréne každý deň od skorého rána do podvečerných hodín. Dnes nás informovali o harmonograme prác na ďalšie dni. V piatok bude doprava na Vajanského ulici obmedzená.

V stredu pokračujú pracovníci s frézovaním vozovky na Pionierskej ulici, stroj sa vo štvrtok presúva na Ulicu B. Nemcovej. Cesty na SNP a Murgašovej dostávajú v týchto dňoch svoj konečný vzhľad, vďaka asfaltovaniu. Čiže tieto dve cesty si vo štvrtok podvečer budete môcť užiť už bez prítomnosti veľkých strojov. Nezabudnite nohu na plyne, aj keď hladučká cesta láka!

V piatok sa budú musieť vodiči pripraviť na výraznejšie obmedzenie, konkrétne na Vajanského ulici. Pre hladký priebeh asfaltovania ju bude potrebné od rána do popoludnia uzavrieť. Zákaz vjazdu bude platiť od 7-mej rána, najlepšie by však bolo zaparkovať auto už deň predtým niekde inde. Zákaz bude platiť, kým nedokončia asfaltovanie, približne do 17-tej  hodiny. Odmenou za vašu trpezlivosť a súčinnosť bude pohodlná a vynovená cesta.

 

(ek)