Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 23.06.2022 - 15:15  //  aktualizácia: 29.06.2022 - 14:33  //  zobrazené: 1692

ŠALIANSKY JARMOK SA ZAČÍNA V PIATOK

Niečo sa tu už chystá, stánky sa rozkladajú a od zajtra, teda od piatka budú slúžiť k vašim službám a bruškám. Na pešej zóne a Hlavnej ulici si zas budete môcť zakúpiť niečo pre potešenie. Pred budovou mestského úradu sa bude konať množstvo podujatí, amfiteáter bude dejiskom hlavného večerného programu a koncertov. Pozrite si plagát, kde nájdete presný harmonogram podujatí! 

Vedeli ste, že dve kategórie šalianskych hádzanárok získalo majstrovský titul v slovenskej hádzanej? Zajtra sa oplatí prísť pozrieť ich slávnostné privítanie a ocenenie na pódiu pred Mestským úradom v Šali. Podobná krásna udalosť sa udiala pred pár rokmi - foto zdroj: archív MsÚ Šaľa. Príhovor primátora a oceňovanie hádzanárok očakávame o cca 18.00!

Nezabudnite, že súčasťou týchto dní bude aj "Šalianskych 100 km" - stretnutie historických vozidiel sa uskutoční v sobotu 25. júna pred Domom kultúry. Autá sem dofrčia ráno o 8.00, pozrieť z blízka si ich budete môcť do 10.30, kedy vyrazia na 100-kilometrový okruh a pred "kulturák" sa vrátia o 16.00. 

Plagát prezrádza omnoho viac a veríme, že si každý nájde na jarmoku to svoje a poteší svoju dušu stretnutím s priateľmi, užívaním si pestrého programu.

Tešíme sa na Vás!

V súvislosti s konaním jarmoku sme museli vypnúť dočasne fontánu a tiež hmlovú bránu pri pódiu pred Mestským úradom. Dôvodom je bezpečie účinkujúcich a verejnosti - pracuje sa tu s elektrikou. V pondelok bude fontána a hmlová brána opäť fungovať.

 

(ek)