Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 15.08.2022 - 13:00  //  aktualizácia: 15.08.2022 - 13:05  //  zobrazené: 1620

Šaľania zbystrite pozornosť!!!

Tak ako pred niekoľkými rokmi sme sa zapojili do súťaže o ihrisko Žihadielku, od dnes 15.8.2022 do 25. septembra 2022 je naše mesto v hre o Lidl Čistinku.


Výhra v súťaži:
Lidl Čistinka bude mestský park tvorený zo štyroch prepojených modulov. Každý modul má svoju funkciu a charakter, a spolu tvoria kompaktnú zónu, ktorá nesie názov Lidl Čistinka. Takto vyskladaný mestský park dokáže pokryť potreby každého obyvateľa a užívateľa verejného priestoru.   

 Vizualizácia  zdroj: https://cistinka.lidl.sk/

Ako bude možné hlasovať: Každý zákazník, ktorý si v termíne od 15.8.2022 zakúpi v predajni Lidl tovar v hodnote minimálne 20 eur, obdrží pri pokladnici 1 x  hlasovaciu kartičku. Kartičku automaticky zákazník získava za každých ďalších celých 20 eur hodnoty nákupu. Počet kartičiek sa násobí výškou hodnoty nákupu. Prostredníctvom unikátneho kódu na tejto hlasovacej  kartičke bude mať zákazník možnosť odovzdať svoj hlas vybranému mestu, v našom prípade mestu Šaľa.  Zadávanie kódov a hlasovanie bude prebiehať na webovej stránke www.lidl.sk/cistinka.

Do súťaže bolo zaradených 92 miest a obcí, vrátane nášho mesta. Mestá sú rozdelené podľa počtu obyvateľov do piatich kategórií, Čistinku získa v každej kategórii jedno mesto s najvyšším počtom hlasov.  Počet výhier: 5 miest získa jednu Lidl Čistinku.
 

Ako bude Lidl Čistinka vyzerať: Prináša do miest priestor,  kde sa budú ľudia radi stretávať, kde sa budú miešať generácie a kde bude nie len dostatok zelene, ale aj zábavy pre všetkých.  Pôjde o mestský park,  príjemné miesto na trávenie času - Lidl Čistinku – mestský park jedna báseň. Lepšia raz vidieť ako len čítať, pre lepšiu predstavu si, prosím, pozrite priložené predbežné vizualizácie a videovizualizáciu prostredníctvom linku: https://youtu.be/8DU84ewZ9uE   

Na Lidl Čistinke nájdete priestor aj pre šport, ale aj oddych. Všetky štyri moduly sú navrhnuté tak, aby to tvorili jednotný celok:  

   

Zábava aj pre najmenších na Lidl Čistinke  

Tento modul má rozmer 12x12 m a bude slúžiť ako hracia plocha pre najmenšie deti. V zeleni, obklopené možnosťou na sedenie,  bude vsadené detské ihrisko so  šmykľavkou a hojdačkou.  

   

Grilovačka pre všetkých na Lidl Čistinke  

Modul o rozmere 12x12m, pre ktorý je charakteristické ohnisko  a príjemné posedenie pod prístreškom. Sú tu priestranné stoly a sedenie v tesnej blízkosti dvoch ohnísk, kde sa dá pripraviť grilovačka či už vo dvojici, alebo aj c celou rodinou a kamarátmi.   

   

Cvičím, cvičíš, cvičíme na Lidl Čistinke  

Tento modul je jeden z dvoch, ktoré sa zaraďujú k športovým plochám. V priestore 12x12 m sa  nachádzajú prvky pre vonkajší workout na posilňovanie rôznych partií tela. V blízkosti samotného workoutu sa nachádza lavička a na oddych sa využiť aj múrik.   

   

Najlepšie športové výkony na Lidl Čistinke:  

Druhá, väčšia športová plocha, má rozmer 15x15 m, a to kvôli ploche veľkého multifunkčného ihriska. Na ihrisku sú  basketbalové koše, bránky na futbal aj pre iné loptové hry, a kto by chcel, môže si zahrať  stolný tenis na neďalekom stole.  

   

Celkovú atmosféru a kvalitu mestského parku nedotvára  iba rôznorodý mobiliár, ale aj pestrá zeleň. Tá predsa patrí k základným zložkám, ktoré vytvárajú priaznivé podmienky pre náš život v meste.  Práve zeleň  zjednocuje celý priestor Lidl Čistinky a prirodzene ho prepája. Neplní si teda len svoj funkčný význam, ale dotvára aj estetiku.

    

Termín realizácie: po ukončení hlasovania a overení výsledkov notárom budeme mestá kontaktovať s následnými krokmi. Predpokladaný začiatok výstavby je naplánovaný na jar 2023 a odovzdanie do majetku víťazných miest v lete 2023.  

   

Viac informácií bude aj na webovej stránke k projektu www.lidl.sk/cistinka.  

  • Lidl čistinka

Prílohy

Plagát

(pdf - 3.64 MB)