Domov   >  Kino
publikované: 03.08.2024 - 18:38  //  aktualizácia: 05.08.2024 - 09:58  //  zobrazené: 548

Program kina (9.8.-11.8.2024)

Program kina 

Piatok a nedeľa18:00 Mačacia duša

Veková prístupnosť: 7+

Obsahové deskriptory: strach

Žáner: Animovaný

Vilko je rozmaznaný a sebecký kocúr, ktorý svoj šťastný a pohodlný život považuje za samozrejmosť. Všetko sa však zmení vo chvíli, keď ľahkovážne príde o posledný deviaty mačací život. Nevzdá to a požiada o výnimku, s ktorou sa môže vrátiť späť na Zem. Dostane ju, ale s jednou podmienkou - každý z nových životov musí Vilko prežiť v inej podobe. Jeho mačacia duša sa tak postupne prevtelí do vtáčika, myšky, psíka a ďalších zvieratiek, z ktorých každé dá Vilkovi lekciu, aby sa z rozmaznaného domáceho miláčika mohol stať hrdina schopný myslieť nielen na seba, aj na druhých.  (Forum film)

 

Piatok 20:00 Končí sa to nami

Veková prístupnosť: 12+

Obsahové deskriptory: násilie

Žáner: Dráma, Romantický

 Film podľa rovnomennej knižnej predlohy nám predstaví Lily (Blake Lively), ktorá sa presťahuje do Bostonu. Nemala jednoduchý život a teraz sa snaží rozbehnúť svoj nový biznis. Zoznámi sa s neurochirurgom Ryleom (Justin Baldoni) a ich vzťah pôsobí ako rozprávka. Aj keď je Ryle do Lily blázon, prenasledujú ho traumy z minulosti a ich vzťah sa začína komplikovať. Navyše sa Lily do života vráti Atlas (Brandon Sklenar), jej láska z detstva. (ITA film)

 

Sobota 18:00 Ja, Zloduch 4

Veková prístupnosť: 7+

Obsahové deskriptory: strach

Žáner: Animovaný, Komédia

Najslávnejší animovaný zloduch sa vracia! Vo štvrtom pokračovaní série Ja, zloduch, sa bývalý majster zločinu, dnes elitný člen Proti-zlodušskej musí postaviť dlhoročnému nepriateľovi, ktorý utiekol a zároveň zvládnuť a ochrániť rozrastajúcu sa rodinu. (Cinemart)

 

Sobota 20:00 Borderlands

Veková prístupnosť: 12+

Obsahové deskriptory: strach, násilie, vulgarizmy

Žáner: Akcia, Dobrodružný

 

Cate Blanchett ako lovkyňa ľudí vo filmovej adaptácii legendárnej videohry Borderlands. Režisér Eli Roth vytvoril akčné, bláznivé, pestrofarebné a neskutočne zábavné dobrodružstvo. Lilith (Cate Blanchett), neslávne známa lovkyňa ľudí so záhadnou minulosťou sa s nechuťou vracia domov na Pandoru, najchaotickejšiu planétu v galaxii. Jej úlohou je nájsť stratenú dcéru Atlasa (Edgar Ramírez), najmocnejšieho zloducha vo vesmíre. (Bontonfilm)

 

Nedeľa 20:00 MORD

Veková prístupnosť: 15+

Obsahové deskriptory: násilie, vulgarizmy

Žáner: Dráma, Komédia

Zabíjačka na starej usadlosti je pre Karla už zavedenou tradíciou, na ktorú sa teší každý rok. Je to totiž jediná príležitosť pre celú rodinu, aby sa stretla, zabavila, pohádala a dobre najedla. Lenže tentoraz je všetko inak. Mäsiar tají, že má zvlhnuté náboje, dedko sa čerstvému vdovcovi Karlovi bojí povedať, že táto porážka už bude posledná, dcéra Lucia zase v dôsledku rozpadu manželstva bojuje s depresiou a vnuk Dušík radšej utečie preč, než aby čelil rodičovskej hádke o tom, či je dosť starý na to, aby sa na porážku díval. Rozliata čerstvá prasačia krv je pre Karla poslednou kvapkou... Celovečerný debut Adama Martinca je neuveriteľne trefnou štúdiou českej povahy, ktorá vnútorným vykreslením postáv i ostrým humorom evokuje vrcholné diela československej novej vlny. (Cinemart)

 

Sledujte: 

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/