Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 05.10.2017 - 08:17  //  aktualizácia: 05.10.2017 - 08:41  //  zobrazené: 4819

Pozvánka na prednášku

25.októbra 2017 do Šale zavíta MUDr. Mikuláš Štefan, ktorý Vám pomôže počuť hlások ktorým k nám naše duše prehovárajú a nasmeruje  Vás k pochopeniu, prečo to všetko prežívame a ako to čo najmenej bolestne prekonať.

Mikuláš Štefan je autorom knihy Odkaz Slnečnice, ktorá vyšla najprv v českom jazyku no momentálne sa jej priaznivci môžu tešiť aj slovenskej verzii aj vďaka Eve Černej a Jozefovi Banášovi, ktorí sa k vydaniu osobne pričinili. Autor v knihe opisuje príbeh Samuela, ktorý si pamätá všetky svoje životy a schopnosti, ktoré v nich získal. Popisuje udalosti, ktoré sám zažil, duchovné zákonitosti a energie no hlavne schopnosti pomáhať druhým. Kniha sa venuje aj  vnímaniu medziľudských vzťahov a riešenia ťažkých životných situácií a k pochopeniu ich príčiny.

Prednáška sa uskutoční 25.10.2017 o 18:00h v priestoroch školskej jedálne Spojenej školy NIVY 2, v Šali-Veči. Začiatok o 18:00h. Vstup voľný.

Mikuláš Štefan vyštudoval medicínu na Karlovej Univerzite v Prahe, po ktorej pôsobil ako detský lekár. Popri lekárskej praxi sa od útleho detstva venuje aj alternatívnej liečbe.  Využíva svoje mimoriadne vrodené schopnosti v súkromnej ordinácii vo Viedni. Svoje poznatky a vedomosti podáva na ezoterických kongresoch liečiteľom z celého sveta. Svoj vrodený dar si začal uvedomovať už v rannom detstve, keď pomáhal deťom zastavovať krvácanie a uľavoval im od bolestí. Neskôr si uvedomil, že týmto darom nie je obdarený každý človek a začal svojim schopnostiam rozumieť a naučil sa ich ovládať. Keď mal iba 12 rokov, stretol v jednom budapeštianskom kníhkupectve starého pána, ktorý si ho pozorne obzeral a po chvíli sa ho opýtal, či vie o svojich schopnostiach. Z ďalšieho rozhovoru vyplynulo, že ten pán je liečiteľ a upozornil ho na úskalia nebezpečnej stránky liečiteľstva.

Svoje poznanie a presvedčenie prednáša bez nároku na honorár pretože týmto spôsobom sa svetlo a jeho myšlienky šíria iba láskou.

Prednáška sa uskutoční  VĎAKA SPOJENEJ škole NIVY 2 v spolupráci s Ing. Zlaticou Horváthovou v priestoroch školskej jedálne Spojenej školy NIVY 2 v Šali-Veči o 18:00 hodine. Vstup voľný.

Jana Feketeová