Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 14.07.2016 - 14:21  //  aktualizácia: 14.07.2016 - 14:39  //  zobrazené: 1891

Efektívnejšia komunikácia s mestom

Už niekoľko mesiacov máte ako občania mesta možnosť využiť príležitosť a napísať správu priamo primátorovi.

Odkaz prostredníctvom našej webovej stránky www.sala.sk je tou najrýchlejšou možnosťou, ako sa viete dopracovať k odpovedi na Váš podnet, otázku, alebo zanechať akýkoľvek odkaz.

Cieľom nedávno spustenej webovej služby „Podnet pre primátora“ na našej oficiálnej stránke je byť čo najbližšie k Vám, obyvateľom mesta. Vďaka službe sme promptne reagovali na každý Váš podnet, ako napríklad vymenili zničený kontajner v priebehu toho istého dňa, do pár dní sme zabezpečili nový chodník pred domovom dôchodcov, alebo najnovšie, zabezpečili odstraňovanie buriny na cestnom moste.

Avšak mnohí z Vás sú z minulosti zvyknutí na svoje podnety využívať internetovú stránku odkazprestarostu.sk. Proces spracovania odpovede je v tomto prípade omnoho zdĺhavejší, ku kompetentným osobám sa podnet nedostane okamžite. Webová služba na oficiálnej stránke mesta Vám prináša omnoho efektívnejšiu a rýchlejšiu formu komunikácie a Vaše podnety sa dostanú priamo k primátorovi.

Budeme preto veľmi radi, ak začnete prioritne využívať túto formu riešenia nedostatkov a naše mesto si tak môžeme spoločne zveľaďovať.

 

Alexandra Szabová