Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 21.04.2016 - 14:17  //  aktualizácia: 26.04.2016 - 16:21  //  zobrazené: 2921

Máj postavia aj tento rok hasiči

Mestské kultúrne stredisko v Šali vás pozýva na "Stavanie Mája". Obľúbené podujatie sa uskutoční v posledný aprílový deň, teda 30. apríla (sobota). Ak máte chuť stráviťzábavné popoludnie, vezmite deti a prídite pred Spoločenský dom vo Veči.

Program začína o 15-tej hodine. Tešiť sa môžete na Spevácky súbor Važinka, ktorý vystúpi v sprievode ľudovej  hudby Muzička zo Šoporne. Na pódiu uvidíte aj Detský folklórny súbor pri ZŠ Hollého. Do programu prispejú aj žiaci zo ZŠ Bernolákova. Po úvodnom hudobno-tanečnom programe budú deti na mladý stromček viazať stužky.  Primátor mesta, Jozef Belický potom na konár upevní tradičnú fľašu. Ozdobený Máj potom do výšky postavia večianski dobrovoľní hasiči. V programe bude pokračovať Tanečný klub Jumping.

Pre návštevníkov Pribinovho parku bude nachystané aj občerstvenie. Po obede si preto nechajte v brušku miesto na cigánsku pečienku, klobásku, zemiakové špirály či varenú kukuricu. A smädní nebudete tiež. Na svoje si prídu určite aj deti, pripavení budú totiž aj predajcovia s atrakciami pre najmenších.

Ak nemáte v pláne svojej milej postaviť Máj Vy, prídite si to užiť aspoň pred Spoločenský dom vo Veči. Čakáme aj na vás!

-dem-

Foto: archív MsKS Šaľa