Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 05.08.2020 - 13:29  //  aktualizácia: 05.08.2020 - 13:35  //  zobrazené: 1953

Ihrisko na ZŠ Ľ. Štúra dostáva nový povrch

Základná škola Ľ. Štúra v Šali sa čoskoro bude môcť pochváliť nielen zrekonštruovanou fasádou,  ale aj obnoveným povrchom multifunkčného  ihriska.  S jeho obnovou sa začalo minulý týždeň. Práce na obnove opotrebovaného povrchu ihriska v týchto dňoch pekne pokročili. Pevne veríme, že zlepšenie podmienok vytvorí predpoklad pre športové vyžitie nielen žiakov školy, ale aj verejnosti.

Multifunkčné ihrisko je miestom, ktoré ponúka možnosti na realizáciu vyučovacích hodín telesnej výchovy aj záujmových krúžkov. Žiaci a mládež po jeho obnove budú môcť opäť naplno využívať ihrisko určené na rôzne druhy športov, ako futbal, hádzaná, basketbal. Súčasťou obnovy opotrebovaného povrchu bude aj nový basketbalový kôš. Tento projekt obnovy opotrebovaného povrchu multifunkčného ihriska na ZŠ Ľ. Štúra  sa uskutočnil   vďaka finančnej podpore Nadácie SPP v sume 10 000 eur.

Rekonštrukčné práce na znížení energetickej náročnosti objektov ZŠ Ľ. Štúra taktiež pokročili. V prílohe Vám prinášame opäť ďalšie čerstvé fotografie. Tento projekt podporil Environmentálny fond sumou 100 000 eur.

(DH)