Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 01.06.2023 - 11:50  //  aktualizácia: 01.06.2023 - 13:43  //  zobrazené: 559

Gesto pre mesto – podporme šalianske projekty!

Kroje pre deti, stolný tenis pre lokalitu P. J. Šafárika, pomôcky pre tanečníkov z TK Jumping, športová olympiáda na ZŠ J. C. Hronského alebo záhrada zmyslov pre Materskú školu P. J. Šafárika – jeden z týchto projektov môže získať 1000 eur prostredníctvom projektu gestopremesto.sk. Potrebuje však k tomu váš hlas.

Okrem mesta, ktoré podalo projekt v mene obyvateľov lokality P. J. Šafárika, ktorí by privítali nové herné prvky za ich bytovým domom, zo Šale zaradili do verejného hlasovania ďalšie štyri projekty. Svedčí to o šikovnosti našich organizácií či folkloristoch. Výhru môže získať len jeden projekt z celého Nitrianskeho samosprávneho kraja. A tých je celkovo takmer 30! Urobme všetko pre to, aby úspešný bol práve projekt zo Šale. Je na vás, ktorý podporíte, máte si z čoho vyberať. Projekt podporuje tak ako každý rok, aj teraz, Raiffesien banka.

K hlasovaniu stačí ísť na stránku https://www.gestopremesto.sk/hlasovanie/nitriansky-kraj kliknúť pri vybranom projekte na možnosť hlasovania a systém vás už navedie, ako hlas reálne aj poslať. Verejné hlasovanie potrvá do 4. júla, hlasovať môžete každý deň. Všetkým šalianskym projektom držíme palce!

 

(ek)