Domov   >  Športové spravodajstvo
publikované: 16.09.2016 - 22:20  //  aktualizácia: 16.09.2016 - 23:12  //  zobrazené: 1109

Futbalisti nebodovali ani doma

Slovan Duslo Šaľa - Thermál Veľký Meder 0:1 (0:0)                     gól: 74. min. Marko; Pred 246 divákmi rozhodoval Gašparovič; ŽK: F. Prúčny - Bolega, Pisár, Szöcs, Gagič, Bodnár, Pöthe.

DUSLO: Kubica - F. Prúčny, Petrovský, Szalay, Jurík - Karim (66. Domasta), Račkovič, Pankaričan (77. R. Prúčny), Kochan (77. Poparaň - Vanek, Herceg. Tréner P. Bartoš.  

Po nešťastnej prehre  cez víkend v Gabčíkove, kde naši futbalisti po nerozhodnom polčase držali krok so svojim súperom až do záverečných sekúnd v nadstavení, keď sme inkasovali jediný gól od Huszára v 4. minúte nadstavenia, nás čakal cez týždeň jeden z kandidátov na postup v minulom ročníku III. futbalovej ligy.  Naši futbalisti, ktorí nastúpili k dôležitému duelu bez  Galbavého, ale aj skúseného Ďatka zohrali nešťastný duel, keď sa hostia po strele Marka k žrdi dostali v závere (74. min.) do vedenia a svoj jedno gólový náskok nakoniec s omladeným kolektívom aj ustrážili, aj keď sa domáci priaznivci oprávnene dožadovali tesne po góle pokutového kopu po evidentnom faule na Hercega.                    Naši futbalisti budú mať v sobotu možnosť reparátu, keď privítajú o 15. 30 hodine na domácom štadióne vedúci celok súťaže MŠK Púchov, ktorý v minulosti reprezentoval Slovensko aj  v európskych futbalových súťažiach.