Domov   >  Športové spravodajstvo
publikované: 18.09.2016 - 21:15  //  aktualizácia: 18.09.2016 - 21:24  //  zobrazené: 2412

Ladislav Vencel strelecky exceloval!

V piatom kole VII.A ligy hostili Večania posledné mužstvo tabuľky TJ Družstevník Šurianky. Domáci si po minulotýždňovej porážke v Žihárci chceli napraviť chuť, čo sa im napokon aj podarilo. Domáci tréner Jozef  Czuczor urobil v zostave oproti minulému týždňu niekoľko zmien. Už v 5. minúte sa prvýkrát presadil domáci Vencel. Na jeho gól ešte hostia dokázali odpovedať vyrovnávajúcim gólom, ale to bolo z ich strany v prvom polčase všetko. Do polčasu sa ešte dvakrát presadil Vencel a raz skóroval Očenáš. Do kabín sa teda odchádzalo za stavu 4:1 pre Veču. Domáci tréner v druhom polčase prestriedal. Futbalisti Veče  stále búšili do hostí, niekoľko vyložených šancí však ostalo nepremenených. Piaty gól domácich pridal Machálik. Hostia sa v druhom polčase taktiež dostali do niekoľkých nájazdov na domácu bránu, avšak brankár Krkošek bol vždy na mieste a svojich podržal. Ku koncu zápasu sa ešte dvakrát dokázal presadiť domáci kanonier Vencel a stanovil tak skóre zápasu na 7:1. Ladislav Vencel dal v zápase 5 gólov!  

Už o týždeň sa FK Veča predstaví opäť na domácej pôde, v okresnom derby ich súperom bude ŠK Hájske. Začiatok zápasu je o 15:30.

Zostava:  Krkošek, Hamar, Čiernik (46.min Sokol), Barus (K), Sčípa, Braun (46.min Takács),  Szabó (76.min Straňák), Machálik (63.min Legner), Herceg, Očenáš (46.min Prílepok), Vencel. Tréner: Jozef Czuczor. Vedúci mužstva: Ladislav Takáč.

Tibor Križovič

  • foto: Peter Prna