Domov   >  Športové spravodajstvo
publikované: 21.10.2018 - 18:26  //  aktualizácia: 21.10.2018 - 20:04  //  zobrazené: 4563

Diváci sa 90.minúty nedočkali ani dnes

FK Veča – TJ ŠM Kráľov  Brod 4:0

Po predčasnom ukončení zápasu spred dvoch týždňov, keď starosta Selíc „stiahol“ v 60.minúte svojich hráčov z večianskeho trávnika, sa niečo podobné stalo aj v zápase s Kráľovým Brodom. Rozdiel bol iba v tom, že druhý polčas sa dnes (21.10.2018) ani len nezačal.

V aktuálnom kole VII.ligy majstrovstiev okresu (Galanta-Šaľa) sa stretli mužstvá na 3. a 4.mieste tabuľky. Hráči Kráľovho Brodu strácali na FK Veča 2 body. Úvodným hvizdom sa lopty „ujali“ domáci borci a súperovi takmer nič nedovolili. Už v 3.minúte mohol skórovať Tomáš Prílepok po peknej prihrávke Petra Hrebíka. Gól však strelil „až“ v 22.minúte. Po ďalších piatich minútach sa exkluzívne trafil Peter Hrebík. Na 3:0 zvýšil v 34.minúte Tibor Lacko a o štyri minúty neskôr sa znova tešil Peter Hrebík. Hostia sa takmer nedostali pred bránku večianskeho gólmana.

Divákov čakalo nepríjemné prekvapenie, keď futbalisti Kráľovho Brodu na druhý polčas nenastúpili. Dôvodom malo byť to, že sa im nepozdávalo uznanie dvoch gólov, ktoré mali podľa nich údajne padnúť z postavenia mimo hry. V každom prípade, pánom na ihrisku je rozhodca, ktorý sa spolieha na svoj úsudok a asitentov. A tak tomu bolo aj v tomto zápase. VAR systém v VII.lige k dispozícii zatiaľ nie je. :-)

Kráľovobrodčania sa za 45.minút (počas ktorých sa "zdržali" na ihrisku) zmohli iba na jednu nevýraznú strelu do priestoru brány. Netuším, na koho pokyn do druhého polčasu nenastúpili, no hrdinov to z nich určite neurobilo. Naopak, mali by sa zamyslieť nad tým, o čom futbal a šport je. Na večianskom ihrisku so cťou dohrali aj mužstvá, ktoré prehrávali oveľa väčším rozdielom.

Góly: Prílepok, Hrebík (2), Lacko, ŽK: Vyskoč, Lacko. Zostava: Hátas, Okruhlica, Legner, Hamar, Vyskoč, Pál, Barus (C), Braun, Hrebík, Lacko, Prílepok. Náhradníci: Bachratý, Kubík, Šandrik, Takács, Hadnaď, Križovič. Tréner: Ladislav Oroszi, vedúci mužstva: Marek Sokol. Rozhodca: Vladimír Novák, 1.asistent rozhodcu Tomáš Veládi.

Miro Demín

 Foto Koloman Pál