Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 09.04.2024 - 15:10  //  aktualizácia: 10.04.2024 - 08:23  //  zobrazené: 355

Ďalšie miesta na aktívne trávenie voľného času

Multifunkčné ihrisko už aj na ZŠ Bernolákova vo Veči! Nie len to sa nám podarilo vybudovať z dotácie Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR. Za činžiakom na Ulici P. J. ŠAFÁRIKA je krásny priestor, nachádzali sa tu staré herné prvky a popraskaná asfaltová plocha. Obyvatelia sa na nás už v minulosti obrátili s otázkou, či nevieme tento priestor oživiť. A nám, aj vďaka dotácii sa to podarilo.

Kým sa starší súrodenec hrá loptové hry na krásnej, novej ploche s výškovo nastaviteľným košom, menšie dieťa sa zahrá na prekážkovej dráhe, kolotoči, hojdačke, alebo si môžete zahrať rodinný ping-pong. Ešte trochu podrastie tráva a bude to krásny a bezpečný priestor na trávenie času s deťmi. Veľmi sa tešíme.

Z tohto projektu sme vynovili celkovo tri miesta na aktívne trávenie voľného času - okrem vyššie spomenutých dvoch sme zrenovovali aj multifunkčné ihrisko v areáli ZŠ s MŠ Murgaša, kde sme vybudovali aj workoutové ihrisko, lezeckú stenu s hľadiskom a šachové sedenie. Pre prípad potreby sme všetky miesta vybavili aj defibrilátormi.

 

Tento projekt je spolufinancovaný z dotácie

Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja

a informatizácie Slovenskej republiky