Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 24.09.2020 - 08:37  //  aktualizácia: 24.09.2020 - 08:39  //  zobrazené: 2316

Centrum právnej pomoci

Už dnes je od 8.30 do 14.30 hod. k dispozícii na Mestskom úrade v Šali konzultačné pracovisko Centra právnej pomoci. Na konzultácie je možné sa objednávať osobne na telefónnom čísle 0650 105 100 alebo prostredníctvom rezervačného systému na web stránke www.centrumpravnejpomoci.sk. Na tejto webovej stránke nájdete aj ďalšie informácie o Centre právnej pomoci a viac sa môžete dozvedieť aj na facebookovej stránke https://www.facebook.com/centrumpravnejpomoci.sk.

Centrum právnej pomoci poskytuje komplexnú právnu pomoc vo vymedzených oblastiach ľuďom, ktorí nemôžu využívať právne služby v dôsledku nedostatku peňazí a majetku. Centrum sa tak snaží zabezpečiť ľuďom v núdzi efektívnu právnu ochranu a prístup k uplatneniu ich práv. Centrum pôsobí v občianskych, rodinných, pracovnoprávnych, obchodných veciach, v konaní pred súdom v správnom súdnictve, v konaní pred Ústavným súdom SR, v konaniach o oddlžení fyzických osôb, v cezhraničných sporoch i v ďalších oblastiach.

Zároveň ešte upozorňujeme občanov, aby si pri vstupe do Mestského úradu zmerali teplotu, vydezinfikovali ruky a mali ochranné rúško.

(DH)