Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 30.03.2023 - 13:26  //  aktualizácia: 30.03.2023 - 13:31  //  zobrazené: 800

A Veľká noc môže prísť

O takúto originálnu a milú výzdobu vo večianskom Pribinovom parku sa postaral miestny poslanec a lokalpatriot Miloš Rehák s detičkami z MŠ Hollého. XXL vajíčka, zajace a mrkvy vytvárajú sviatočnú atmosféru. Smelo sa s nimi odfoťte a pošlite do komentára v našej skupine Mesto Šaľa na sociálnej sieti Facebook.

Príbeh tejto výzdoby sa začal u Miloša Reháka, ktorý to celé v spolupráci so zamestnancami mesta vymyslel. Pán Pavol Kutak pomohol s materiálom, z ktorého ochotný pán učiteľ Hrebík zo ZŠ Ľ. Štúra vyrezal "potvorky" na želanie. Dušu vyrezaným vajíčkam a zajačikom dali pani učiteľky z MŠ Hollého. Dnes ich osadili a spolu si pri nich aj zaspievali, zatancovali. Nezabudnime ani na zajov na "kruháči" vo Veči, tie nám daroval záhradkár z Veči Matej Takáč a nainštalovať pomohol Ľuboš Jaroš, Miloš Rehák a riaditeľka MŠ Hollého Irenka Vargová.

Deti dnes povešali na strom aj vajíčka. Pridajte sa k nám, urobte tak aj vy, zaveste ai svoju kraslicu na stromček, aby sme mohli hrdo povedať, že k tejto milej výzdobe priložili ruku mnohí Večania.

Veríme, že ste z toho aspoň tak nadšení ako MY a samotní tvorcovia.

P.S.: Zajtra pokračujeme v meste????????