Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 15.06.2017 - 16:00  //  aktualizácia: 19.06.2017 - 09:24  //  zobrazené: 1805

Pretekali sa s trekingovými palicami

Seniori zo Šale a okolia mali vo štvrtok 15. júna 2017 príjemné športové dopoludnie. Vďaka predsedovi Mestskej organizácie a Okresnej organizácie Jednoty dôchodcov Slovenska v Šali, Jozefa Kurňavu, si naši dôchodcovia opäť mohli zasúťažiť v 2. ročníku Chôdze s trekingovými palicami.

Už od rána sa na Zimnom štadióne v Šali postupne zišlo 25 seniorov, ktorí vytvorili päť súťažných tímov: Tím seniorov zo Šale, z Trnovca nad Váhom, z Hájskeho, Močenku a Diakoviec. Súťažiaci mali postarané aj o povzbudzovanie a zábavu. Príjemná hudba, chutný guláš a množstvo ďalších seniorov, ktorí svojim kamarátom poctivo držali palce. Súťažiaci sa na trať dlhú približne 4km vydali po 10tej hodine dopoludnia. Od Zimného štadióna v Šali pokračovali po násype smerom do Kráľovej nad Váhom a cieľová páska ich čakala opäť pred Zimným štadiónom. Na prvom mieste sa umiestnila minuloročná víťazka Oľga Holocsiová zo Šale. Primátor mesta Jozef Belický spolu s pánom Kurňavom odovzdali poháre pre troch najlepších a zároveň diplomy pre prvú desiatku:

  1. Oľga Holocsiová Šaľa
  2. Lídia Blahová Trnovec
  3. Gitka Lenčéčová Močenok
  4. Júlia Hippová Močenok
  5. Jolana Kelecsenyová Šaľa
  6. Marika Hrabovská Trnovec
  7. Alojz Ricker Šaľa
  8. Mária Dičérová Močenok
  9. Eva Miklošová Šaľa
  10. Mária Mrázová Šaľa

Členovia MsO Jednoty dôchodcov Slovenska v Šali prežili veľmi príjemný športovo-spoločenský deň a ako sa sami vyjadrili, už teraz začínajú trénovať na budúci ročník.

(alx)

 Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/