Domov   >  Kino
publikované: 01.08.2022 - 13:55  //  aktualizácia: 01.08.2022 - 15:09  //  zobrazené: 1333

Víkend v kine

Čo nás čaká v kine tento víkend?

 

Bullet train /5.8. a 7.8. o 20:00/

BULLET TRAIN je šialený, zábavný a akčný thriller od režiséra snímky Deadpool 2, Davida Leitcha. Brad Pitt je na čele skupiny nájomných vrahov s najrôznejšími schopnosťami a kreatívnymi spôsobmi, ako pripraviť jeden druhého o život. Ich jednotlivé úlohy sú prepojené, no zároveň dýchajú jeden druhému na krk. A to všetko na pozadí nezastaviteľnej nonstop jazdy naprieč Japonskom. (zdroj: Cinemart)

 

Thor: Láska a hrom /6.8. o 20:00/

Thor (Chris Hemsworth) sa nachádza na svojej najťažšej životnej ceste – nájdenie vnútorného mieru. Jeho cestu za odpočinkom však preruší galaktický zabijak Gorr the God Butcher (Christian Bale), ktorý sa usiluje o zánik bohov. Thor požiada Valkýru (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) a svoju ex-priateľkinu Jane Foster (Natalie Portman), ktorá ovláda mocné kladivo Mjolnir rovnako ako mocný Thor. Spoločne sa vydávajú na vesmírne dobrodružstvá, aby odhalili tajomstvo Gorra a zastavili ho skôr, ako bude neskoro. (zdroj: Cinemart)

 

DC Liga superzvierat /5.8. o 18:00/

Superpes Krypto a Superman sú nerozluční priatelia, ktorí zdieľajú rovnaké superschopnosti a bok po boku bojujú proti zločinu v Metropolise. Keď Supermana a zvyšok Justice League unesú, Krypto musí presvedčiť zvieraciu bandu z útulku – psa Acea, prasa PB, korytnačku Merton a veveričku Chipa – aby ovládli svoje nové superschopnosti a pomohli mu zachrániť superhrdinov. (zdroj: Continental film)

 

Mimoni 2: Zloduch prichádza /6.-7.8. o 18:00/

V neutíchajúcej snahe nájsť toho najväčšieho zloducha všetkých čias a verne mu slúžiť, narazia Mimoni na malého nosatého čiernovlasého chlapca, ktorý vyrastá len so svojou nemeckou matkou. Volá sa Gru a bez toho, aby to tušil, mu toto stretnutie zásadne zmení život. (zdroj: Cinemart)

Vstupenky si môžete zakúpiť na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/