Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 22.12.2016 - 07:30  //  aktualizácia: 08.01.2017 - 11:35  //  zobrazené: 2369

Vianočné prianie primátora

Dnes sme sa zobudili do krásneho a kúzelného rána. Tajomné ticho, blikajúce svetielka či vôňa ihličia naznačujú niečo výnimočné. V domovoch vonia vianočné pečivo, v kuchyniach sa pripravuje dlho očakávaná večera a zakaždým, keď prejdeme okolo stromčeku, oči nám zažiaria.

Vianoce sú jednoznačne jedným z najkrajších období roka, dni, na ktoré netrpezlivo a s napätím čakáme. Sú to sviatky plné pokoja, lásky, porozumenia a spomienok. Tešme sa spoločne z jedinečnej sily rodinného puta. Spomeňme si s láskou a úctou na našich najbližších, ktorí teraz pri nás nie sú, spomeňme si na miesta pri stole, ktoré zostanú už navždy prázdne. Z našich sŕdc ich ale nikdy nepustime.

Pripomeňme si, aké je dôležité tešiť sa z maličkostí a prijímať a oceniť hlavne to dobré. Okúzľujúcu atmosféru týchto dní len ťažko nahradiť alebo napodobniť. Vianoce sú každý rok obdobím, kedy si uvedomujeme silu lásky, harmónie, úcty a priateľstva.

V mene celého mestského úradu Vám prajeme požehnané a príjemné vianočné sviatky, nech Vás zázračné ticho Vianoc všetkých naplní – pokojom, radosťou, láskou a božím požehnaním.

Nechajme do našich domovov a do našich srdiečok preniknúť tajomné kúzlo Vianoc, vážme si jeden druhého, rozdávajme radosť – nielen dnes, ale aj po celý rok.

 

VIANOČNÉ PRIANIE PRIMÁTORA MESTA ŠAĽA JOZEFA BELICKÉHO:

https://ulozto.sk/live/!YV9JEEh3QUzL/vianocne-prianie-mov