Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 05.04.2017 - 16:35  //  aktualizácia: 05.04.2017 - 16:44  //  zobrazené: 4035

V meste opäť pribudli nové zastávky

Mesto Šaľa koncom roka 2016 vymenilo a doplnilo štyri zastávky. V zlom technickom a vizuálnom stave boli okrem nich aj ďalšie prístrešky v Šali, čakajúce na svoju výmenu.

Posledné dni si už obyvatelia užívajú novú zastávku na Štúrovej ulici pred čerpacou stanicou. Mesto vymenilo aj zastávku „Sídlisko Váh“ kúsok od šalianskeho domu kultúry. Na tejto sa mnohokrát zdržiavali aj občania bez domova, čomu sa mesto výberom užšej lavičky pokúsilo zamedziť. Na rad prišli aj zastávky v mestskej časti Veča na zastávke „Veča, Lúčna“ pri pošte, ktoré občanov už dlhšie nechránili pred vetrom a dažďom. V súčasnosti sa dokončuje aj výmena zničeného podložia pod zastávkou na ulici Hollého.

Okrem týchto akcií prebiehajú v meste práce na opravách vozoviek po zimnom období. Jedným z prvých, už zrealizovaných plánov referátu dopravy MsÚ boli práce na priechode pre chodcov na Kráľovskej ulici. Pracovníci nanovo vyznačili priechod pre chodcov a doplnili na prechodné miesto od "zebry" k príslušnému chodníku aj novú dlažbu.

(alx)

Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/

  • Zastávka na Štúrovej ulici
  • Zastávka "Veča, Lúčna"
  • Zastávka "Veča, Lúčna"
  • Zastávka "Sídlisko Váh"
  • Oprava podložia pod zastávkou na Hollého ulici
  • Priechod pre chodcov a nová dlažba a značenie na Kráľovskej ulici