Domov   >  Kino
publikované: 02.09.2019 - 11:36  //  aktualizácia: 02.09.2019 - 12:35  //  zobrazené: 1445

To končí! + súťaž s filmom

Leto je za nami a s prvým septembrovým týždňom prichádza do kín pokračovanie kultového hororu To - To Kapitola 2!! Pri tejto príležitosti sme si v našom kine pripravili súťaž o knižnú predlohu od Stephena Kinga! 
Súťaž prebieha tu: https://www.facebook.com/469578696530365/photos/a.469605593194342/1323103604511199/?type=3&theater

A ak vás zaujíma, kedy film premietame, a aké filmy sme si pre vás ešte pripravili, tak čítajte ďalej!
 

CEZ PRSTY
4. 9. 2019 - 20:00

Príbeh novej komédie Petra Kolečka CEZ PRSTY sa odohráva na beachvolejbalových ihriskách, ale nielen na nich. Linda (Petra Hřebíčková) a Pavla (Denisa Nesvačilová) sú parťáčky, ktoré obetujú plážovému volejbalu všetko. Teda, skoro všetko. Mladšej Pavle tak trochu začínajú tikať biologické hodiny a s priateľom Hynkom (Vojta Dyk) chce čo najskôr otehotnieť. To staršia, slobodná a bezdetná Linda nechápe. Obzvlášť, keď sa im podarilo kvalifikovať na majstrovstvá Európy… Všetko ale aj tak nakoniec zamotá svojrázny správca ihriska so zaujímavou minulosťou Jíra (Jiří Langmajer). V ďalších úlohách sa predstavia známi herci ako Jakub Prachař, Marián Miezga, Kristína Greppelová a i.
Trailer k filmu:

 

ANNA
5., 6. 9. 2019 - 20:00

Očarujúca Anna je hlavnou hrdinkou strhujúceho akčného thrilleru, plného prekvapivých dejových zvratov a vášnivých vzťahov. Kedysi predávala v Rusku na trhu matriošky a teraz pracuje ako top modelka v Paríži - teda aspoň tak to vyzerá na prvý pohľad. V skutočnosti je chladnokrvnou a mimoriadne nebezpečnou tajnou agentku, ktorá má vďaka tvrdému výcviku schopnosť vyviaznuť živá z akejkoľvek prestrelky či súboja. Nikto však netuší, že Anna okrem pokynov vedenia sleduje aj svoj vlastný plán, vďaka čomu sa zrazu ocitne v strete záujmov dvoch svetových veľmocí. Pohybuje sa stále na tenšom a tenšom ľade – medzi špinavou ulicou a nablýskanými prehliadkovými mólami, medzi KGB a CIA, medzi dvoma milencami na opačnej strane barikády aj medzi lojalitou k svojim mentorom a túžbou splniť si vlastné sny. Dokáže nakoniec uniknúť?
Trailer k filmu:

 

PLAYMOBIL VO FILME 
6., 7. 9. 2019 - 18:00

Keď Marlin mladší brat Charlie nečakane zmizne v čarovnom animovanom svete PLAYMOBIL®, nepripravená Marla sa musí vydať na cestu, aby ho priviedla domov. Ako sa vydáva na fantastickú cestu naprieč úžasnými novými svetmi, Marla sa spojí a stretne s nepravdepodobnými a hrdinskými novými priateľmi – svojským kamionistom Delom, temperamentným a charizmatickým tajným agentom Rexom, robotom, extravagantnou vílou a ďalšími. Prostredníctvom svojho akčného dobrodružstva si Marla a Charlie uvedomia, že bez ohľadu na to, čo sa vo vašom živote odohráva, môžete dosiahnuť čokoľvek, keď veríte v seba!
Trailer k filmu:

 

TO KAPITOLA 2
7., 8. 9. 2019 - 20:00

Buď pritom keď TO skončí!
V pokračovaní najúspešnejšieho hororu všetkých čias sa do mesta Derry vracia zlo a členovia Klubu núl budú musieť opäť spojiť svoje sily na mieste, kde to všetko začalo. Od hrôzostrašných udalostí ubehlo 27 rokov. Členovia Klubu núl sa rozišli a žijú si vlastné životy. Mike ako jediný ostal v rodnom meste a je nútený zvolať ostatných členov klubu späť do Derry, kde budú spoločne opäť čeliť zlu. Všetci sú poznamenaní hrôzostrašnými zážitkami z minulosti, každý z nich bude musieť preto opäť prekonať svoj najsilnejší strach a čeliť klaunovi, ktorý je teraz nebezpečnejší ako kedykoľvek predtým.
Trailer k filmu:

 

TOY STORY 4 
8. 9. 2019 - 18:00

Kovboj Woody vždy dobre vedel, čo je zmyslom jeho života. A tým bolo starať sa a chrániť jeho dieťa, či už to bol chlapček Andy alebo dievčatko Bonnie. Keď však Bonnie prinesie do svojej izby novú hračku, ktorej hovori "Vidlík", otvori sa Woodymu a jeho verným kamarátom úplne nový veľký svet.
Trailer k filmu:

 

Viac informácií o aktuálnom programe a vstupenkách nájdete na http://www.kino.sala.sk.
Tešíme sa na vás!