Domov   >  Kino
publikované: 30.07.2024 - 09:58  //  aktualizácia: 30.07.2024 - 10:21  //  zobrazené: 598

Premietanie v kine (31.7.-4.8.2024)

Program kina

Streda 20:00 Priscilla

Žáner: Dráma, životopisný

Obsahové deskriptory: strach, vulgarizmy, sex

Veková prístupnosť: 12+

V roku 1959 stretáva štrnásťročná Priscilla Beaulieu (Cailee Spaeny) na vojenskej základni o desať rokov staršieho Elvisa Presleyho (Jacob Elordi). Ich stretnutie je osudové. Po boku kráľa rock'n'rollu na ňu čaká život plný pozlátka a večierkov, ale aj hádok a citovej manipulácie. Držiteľka Oscara Sofia Coppola (Stratené v preklade) predstavuje odvrátenú tvár popovej ikony v štýlovom portréte jedného z najväčších milostných príbehov dvadsiateho storočia. (Filmtopia)

 

Štvrtok 20:00 Trap

Žáner: Thriller

Obsahové deskriptory: strach

Veková prístupnosť: 12+

Keď otec zoberie svoju dospievajúcu dcéru na koncert svetoznámej hviezdy Lady Raven, zistí, že sú uprostred temnej operácie s cieľom dolapiť krvilačného vraha. (Continental film)

 

Piatok 18:00 Harold a čarovná pastelka

Žáner: Sci-fi, komédia, dobrodružný

Obsahové deskriptory: žiadne

Veková prístupnosť: U

Rodinná komédia podľa rovnomenných detských knižiek. Harold žije vo svojom rozprávkovom svete a jeho najcennejším majetkom je fialová vosková pastelka. Čokoľvek ňou Harold nakreslí, ožije. Jedného dňa sa ocitne von zo svojho príbehu, v našom svete. Dobrácky Harold sa spriatelí s chlapcom menom Mel, ktorému s čarovnou pastelkou pomôže dodať odvahu. Chýr o zázračnej pastelke sa však rýchlo rozšíri a Harold so svojimi priateľmi musia zapojiť celú svoju fantáziu a predstavivosť, aby nepadla do nepovolaných rúk... (ITA film)

 

Piatok a nedeľa 20:00 Vlny

Žáner: Thriller

Obsahové deskriptory: násilie, strach, sex

Veková prístupnosť: 12+

 

Sobota 18:00 Kavej

Žáner: Komédia

Obsahové deskriptory: násilie, vulgarizmy

Veková prístupnosť: 12+

Film Kavej s humorom rozpráva príbeh o tom, ako si možno sami občas komplikujeme život a nevnímame to, čo má skutočnú hodnotu. Je o láske, priateľstve a rodine. Dve kamarátky Veronika ( Jana Kovalčiková ) a Klára ( Anna Jakab Rakovská ) počas svojho pobytu doma zažijú rodinné a priateľské stretnutia plné situácií, ktoré ich životy otočia naruby. Počas troch svadieb a jedného pohrebu sa toho dokáže udiať naozaj veľa. Podarí sa im nájsť popri všetkých zážitkoch lásku, šťastie, a svoje miesto pre život? (Continental film)

 

Sobota 20:00 Deadpool a Wolverine

Žáner: Komédia, sci-fi, akcia

Obsahové deskriptory: násilie, vulgarizmy, diskriminácia

Veková prístupnosť: 18+

Nezodpovedný hrdina Deadpool zmení dejiny MCU s Wolverinom!? (Cinemart)

 

Nedeľa 18:00 Ja, Zloduch 4

Žáner: Komédia, animovaný

Obsahové deskriptory: strach

Veková prístupnosť: 7+

Najslávnejší animovaný zloduch sa vracia! Vo štvrtom pokračovaní série Ja, zloduch, sa bývalý majster zločinu, dnes elitný člen Proti-zlodušskej musí postaviť dlhoročnému nepriateľovi, ktorý utiekol a zároveň zvládnuť a ochrániť rozrastajúcu sa rodinu. (Cinemart)

 

Sledujte: 

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/