Domov   >  Športové spravodajstvo
publikované: 18.11.2016 - 10:19  //  aktualizácia: 18.11.2016 - 14:18  //  zobrazené: 1670

Medzinárodný futbalový turnaj otvorený

Mestská športová hala je plná nadšencov športu z okolitých krajín. Dnešný deň patrí medzinárodnému futbalovému turnaju o pohár náčelníka mestskej polície Šaľa.

Svoje sily si vo vzájomných zápasoch merajú družstvá zo Slovenska zložené zo zamestnancov mesta a mestskej polície, ale aj ORPZ a tím Dusla. Svoje futbalové umenie predvádzajú nášmu publiku očakávané družstvá zo zahraničných družobných miesta mesta Šaľa: Telč z Česka, Orosláň z Maďarska aj tím z poľského Końskie.

Už 19. ročník medzinárodného turnaja začal príhovorom primátora mesta Šaľa Jozefa Belického pred 9-tou hodinou. Ešte predtým sme si počas minúty ticha spomenuli na príslušníka MsP Šaľa - Ľubomíra Hučka, ktorý nás nečakane 16. novembra 2016 opustil.

Príďte povzbudiť družstvá a samotných hráčov v ich snahe k víťazstvu. Pozrite sa, kam tento rok poputuje pohár náčelníka Mestskej polície Šaľa. Všetci priaznivci futbalu sú vítaní, hrá sa približne do 14tej hodiny.

Organizovanie nadregionálneho turnaja prispieva k upevňovaniu vzťahov medzi našimi družobnými mestami. Podujatie podporil aj Nitriansky samosprávny kraj.

 

(alx)