Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 06.09.2023 - 12:06  //  aktualizácia: 06.09.2023 - 12:22  //  zobrazené: 495

Cenné kovy za tlačenie banského vozíka a za futbal

Mestskí policajti a poslanec Miloš Rehák napli svaly a potlačili asi 300-kilový banský vozík. Prešli s ním asi 200 metrov za necelú minútu a zaslúžili sa o tretie miesto.
Súťaž v tlačení banského vozíka sa už tradične koná každý rok v našom partnerskom meste Oroszlány. Vždy je zážitok zúčastniť sa. Inak tomu nebolo ani teraz, pozrite si video v skupine Mesto Šaľa na našom Facebooku alebo na Instagrame (mesto.sala).

Nie len policajti tlačili banský vozík v maďarskom partnerskom meste Oroszlány, ale o vzácny kov bojovali aj naši malí futbalisti. "Slovan Duslo Šaľa U11 odohral priateľský futbalový turnaj v meste Oroszlány s konečným umiestnením 3. miesto. Turnaj bol organizačne na veľmi vysokej úrovni a týmto sa chceme poďakovať mestu Šaľa, že nám bolo umožnené tohto turnaja zúčastniť sa. Zároveň patrí vďaka organizátorovi, mestu Oroszlány ako aj všetkým rodičom za podporu. Realizačný tím U11 si zaslúži pochvalu a poďakovanie za úspešnú reprezentáciu nášho klubu," napísal Milan Mrllák, manager FK Duslo Šaľa. Chalani, ste skvelí. Aj o tomto sú vzťahy s našimi partnerskými mestami za hranicami Slovenska.

O dobré jedlo sa postarali žienky, nie len domáce, ale aj naše mestské policajtky.

 

(ek, foto: M. Mrllák, M. Martinček)