Domov   >  Kino
publikované: 02.01.2023 - 09:46  //  aktualizácia: 02.01.2023 - 10:03  //  zobrazené: 1144

Avatar: Cesta vody, Kocúr v čižmách: Posledné želanie, Srdcová záležitosť, Fortunova hra, Muž menom OTTO

Program kina (4.1.2023 - 8.1.2023)

Streda 20:00 Srdcová záležitosť

Žáner: Komédia

Červený koberec, žiariace reflektory, kričiaci fanúšikovia, fotografi naháňajúci sa za najlepším záberom, kameramani čakajúci na rozhovory – premiéra sa blíži a najväčšia hviezda filmu Marvin Bosch (Elyas M’Barek) je netrpezlivo očakávaná. Ten však neprichádza. Rozhovor, ktorý s ním naživo robí zákerná bulvárna novinárka Bettinou Bambergerovou (Alexandra Maria Lara) sa mu vymyká z rúk a tak uteká pred novinármi aj fanúšikmi ulicami mesta. (zdroj: Cinemart)

 

Štvrtok 20:00 Fortunova hra

Žáner: Thriller

V akčnej komédii FORTUNOVA HRA musí špeciálny agent Orson Fortune (Jason Statham) zabrániť predaj smrtiacej modernej technológie, ktorú ovláda miliardár a  zbrojný maklér Greg Simmonds (Hugh Grant). Hoci Fortune najradšej pracuje sám, tentokrát musí do tímu prijať niekoľko ďalších špičkových agentov (Aubrey Plaza, Cary Elwes, Bugzy Malone) a jedného veľmi špeciálneho človeka  - hollywoodsku filmovú hviezdu, Dannyho Francesca (Josh Hartnett). (zdroj: Forum film)

 

Sobota 17:00, Nedeľa 17:00 Kocúr v čižmách: Posledné želanie

Žáner: Animovaný

Kocúr v čižmách zisťuje, že jeho vášeň pre dobrodružstvo si vybrala svoju daň: prišiel už o osem zo svojich deviatich životov. Vydáva sa teda na výpravu, aby získal späť svojich deväť životov a našiel bájne Posledné želanie. (zdroj: Cinemart)

 

Sobota 20:00 Muž meno OTTO

Žáner: Komédia

Emotívna komédia plná ľudskosti podľa svetového knižného bestselleru. Fantastický Tom Hanks v hlavne úlohe hrá nevrlého dôchodcu so skalopevnými zvykmi, ktorý po smrti milovanej manželky zanevrel na život. Z osamelosti ho však vytrhne mladá rodinka nových susedov, ktorí hneď pri príchode vrazia do jeho poštovej schránky. Z nezvyčajnej situácie vznikne prekvapujúce priateľstvo s pohotovou a temperamentnou Marisol v pokročilom štádiu tehotenstva a Ottov život sa obráti naruby. (zdroj: ITA film)

 

Nedeľa 20:00 Avatar: Cesta vody- dabing

Žáner: Fantasy, Dobrodružný

Dlho očakávané a pripravované pokračovanie legendárneho filmu AVATAR, ktorý prepísal filmové dejiny, konečne prichádza do kín. Filmový vizionár James Cameron sa vracia vo film AVATAR: Cesta vody. Vrátime sa opäť na planétu Pandora, kde Jake Sully žije so svojou rodinou pokojné časy až dovtedy, keď sa ohlási a vráti späť známa hrozba. Opäť musí spolu s Neytiri a armádou Na’vi začať bojovať, aby ochránil svoju planétu a zachránil svoju rodinu. (zdroj: Cinemart)

 

Vstupenky na premietania si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/