Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 10.07.2024 - 10:35  //  aktualizácia: 10.07.2024 - 10:39  //  zobrazené: 161

Vy rozhodnete, komu Tesco pomôže

Pravidelný a obľúbený projekt „Vy rozhodujete, my pomáhame“ hypermarketu Tesco je opäť tu. Opäť, pri pokladni v Tescu, dostanete žetón a je na vás, do ktorej z troch urien ho vhodíte. O vašu priazeň sa totiž budú uchádzať tri projekty zo Šale. Súťaž sa začína v pondelok 15. júla.

V tomto roku sa o podporu svojho projektu uchádzajú Základná škola J. Hollého, OZ Zatúlané psíky a MŠ pre deti s autizmom. Základná škola by zo získaných financií chcela vytvoriť knižnicu pre žiakov. OZ Zatúlané psíky sa uchádza o priazeň ľudí na podporu útulku a MŠ pre autistické deti by zo získaných financií nakúpila nové učebné pomôcky pre deti s autizmom.

Za každý nákup dostanete pri pokladni žetón. V obchode budú umiestnené tri urny s označením, ktorému projektu urnička patrí. Je na vás, ktorý projekt podporíte vhodením tohto žetónu do urny. Hlasovanie sa začne 15. júla a trvať bude do 11. augusta. Víťaz získa 1300 eur, druhé miesto dostane 600 eur a tretie miesto odmenia 300 eurami. Výsledky budú známe koncom augusta.