Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 24.05.2022 - 10:07  //  aktualizácia: 23.06.2022 - 15:55  //  zobrazené: 8529

Tešíte sa už na Šaliansky jarmok? Vieme, kedy bude!

Po dvoch rokoch sa môžete tešiť na Šaliansky jarmok so všetkým, čo k tomu patrí. Dobré jedlo, skvelá hudba, predajné stánky. Prezradíme vám aj presný termín mestských slávností!

24. a 25. júna to bude v Šali žiť! Šaliansky jarmok sa bude konať v piatok a sobotu, atmosféra sa bude rozprestierať po celom meste. Kultúrny program počas dňa bude na pešej zóne, večerné koncerty si bude môcť verejnosť užiť v amfiteátri. Organizátori si dali záležať a podobne ako na Večianskych slávnostiach, aj na Šalianskom jarmoku sa pri výbere vystupujúcich snažili potešiť každého. Amfiteáter po dvoch rokoch pandemického ticha oživí Kali a Peter Pann. V sobotu vystúpi Old School Brothers a zaspieva aj King Shaolin. Deti celkom isto potešia Zahrajko a Maliny Jam. A to nie je všetko. Návštevníkom trhov sa predvedú aj deti zo všetkých šalianskych materských a základných škôl. Miesto na pódiu budú mať aj súbory z partnerských miest. Na plagáte kolegovia „kulturáši“ pracujú, doriešia posledné detaily ohľadne časového rozdelenia vystúpení a plagát zverejníme.

Neodmysliteľnou súčasťou jarmoku sú predajné stánky. Predajcovia sú poznačení pandémiou a žiaľ, viacerí z nich dvojročné „predajné ticho“ neprežili. Desiatky z nich sa však už hlásia a chcú mať svoj stánok na našom Šalianskom jarmoku. Miesto sa však ešte niekoľkým ujde, hlásiť sa môžu na kovacova@sala.sk alebo telefonicky na 0911 550 183. Predajné stánky budú na Hlavnej ulici na záchytnom parkovisko a na pešej zóne.

 

(ek)