Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 07.09.2020 - 09:36  //  aktualizácia: 07.09.2020 - 09:39  //  zobrazené: 1939

Ostáva 7 dní na podporu šalianskej školy v projekte RTVS Naj škola

Už len sedem dní má verejnosť na to, aby v hlasovaní v projekte RTVS Naj škola podporila Základnú školu Jozefa Cígera Hronského v Šali. ,,O podporu bojujeme ako jediná škola z okresu Šaľa," vraví zástupkyňa školy Lucia Vrbišťanová. Hlasovať je možné do 13. septembra 2020 TU / http://najskola.sk/#registration 

,,Pomôžte žiakom našej školy postúpiť do celoslovenskej šou RTVS Naj škola. Ide o súťaž, v ktorej víťazná škola získa 10 000 eur. Veríme, že celej krajine ukážeme, akých šikovných žiakov máme na našej škole. Pozývame všetkých - deti, rodičov, starých rodičov a všetkých v meste i okolí. Hlasovať je možné každý deň. Ďakujeme za každý hlas," pozýva k podpore základnej školy jej zástupkyňa Vrbišťanová. 

Do televíznej súťaže postúpi iba jedna škola z každého okresu s najväčším počtom hlasov. Vysielanie bude mať 24 častí, pričom v každej z nich sa proti sebe postaví vždy jedna škola zo západoslovenského, stredoslovenského a východoslovenského regiónu s najväčším počtom hlasov. V januári budúceho roka bude štvrťfinále, semifinále a súťaž vyvrcholí v júni 2021. 

Základnú školu Jozefa Cígera Hronského minulý rok navštevovalo 421 žiakov, v novom roku ich je o 12 viac. 

ZŠ Jozefa Cígera Hronského v Šali