Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 02.11.2015 - 14:06  //  aktualizácia: 02.11.2015 - 14:23  //  zobrazené: 794

Opravy parkoviska a chodníka vo Veči

Vo Veči dnes (2.11.) začali s opravou chodníkov, ktoré boli roky v havarijnom stave. Prepady chodníkov okolo kanalizačných poklopov na uliciach Slnečná a Narcisová opravia počas tohto týždňa. Opravy väčších rozmerov vykonali prednedávnom aj na ulici Hollého.

 

Na parkovisku pred obytným domom Hollého 8, 10 a 12 opravilo mesto prepadávajúcu sa časť cesty. Problém vznikol pred približne 15-timi rokmi, kedy vodári opravovali v tejto časti, na viacerých miestach poškodené kanalizačné potrubie. Opravené miesta zasypali hlinou a zabetónovali, podľa všetkého však nebolo dostatočne zhutnené podložie. Časom zem pod cestou sadla, čím sa vytvorila vzduchová bublina, na ceste vznikli trhliny a následne začala pod cestu zatekať dažďová voda. V dôsledku toho sa prepad pod cestou zväčšoval. Parkovisko je už opravené a opäť slúži svojmu cieľu.

 

Momentálne sa na miestnych komunikáciách opravujú havarijné stavy. Na súvislejšie opravy chodníkov sa mesto zameria v budúcom roku. Prioritne sa bude mesto zameriavať na komunikácie, ktoré sú najčastejšie využívané.

  • parkovisko na ulici Hollého pred opravou
  • parkovisko na ulici Hollého je už opravené, dnes tam parkovali aj autá
  • chodníky na ulici Slnečná a Narcisová začali opravovať dnes
  • chodníky na ulici Slnečná a Narcisová začali opravovať dnes
  • chodníky na ulici Slnečná a Narcisová začali opravovať dnes