Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 16.09.2022 - 14:59  //  aktualizácia: 16.09.2022 - 15:03  //  zobrazené: 4335

Michal David navštívil šaliansky úrad

Na mestskom úrade sme dnes mali nečakanú a o to milšiu návštevu! Vedenie mesta navštívil známy český spevák, skladateľ Michal David. Prezradil nám aj hlavný dôvod, ktorý ho do Šale priviedol.

„Máte moc krásny úrad,“ boli prvé slová známeho speváka, keď uvidel budovu radnice. Michal David koncertoval v Nových Zámkoch a má namierené na Moravu. Cestou sa zastavil v Šali aj v sprievode viceprimátorky Danici Lehockej. Hoci bola jeho návšteva nečakaná, mimoriadne potešila aj kolegyne z úradu. Niektoré z nich mali to šťastie a podarilo sa im so známym spevákom odfotiť.

So Šaľou ho v súčasnosti spája aj niečo konkrétne, prezradil nám o tom niečo bližšie. „S Danicou pracujeme na duete. Onedlho príde čas, kedy si ho ľudia budú môcť vypočuť a povedať naň svoj názor,“ povedal s úsmevom Michal David. Málokto vie, že viceprimátorka Šale sa spevu venuje už desiatky rokov. Primátor mesta Jozef Belický sa ujal príležitosti a hovoril s umelcom o možnom koncerte v Šali. „Michala Davida si užijú aj Šaľania, už čoskoro,“ dodal primátor.

 

(ek)